Δείτε τον ηθοποιό που έκανε τατουάζ το όνομα της γυναίκας του!

Σφουγγαρίζει, κάνει κουβαλήματα και λατρεύει το σκυλί του

Δείτε τον ηθοποιό που έκανε τατουάζ το όνομα της γυναίκας του!

Το τεράστιο τατουάζ με το όνομα της συζύγου του Φαίης Ξυλά αποκάλυψε χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος.

Ο πρωταγωνιστής από τα Μυστικά της Εδέμ μίλησε για τον έρωτά του με την επίσης πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του Mega, Τα μυστικά της Εδέμ, λέγοντας ότι πλέον θεωρεί και εύχεται εκείνη να είναι ο τελευταίος σταθμός στην ζωή του. «Έχω τελειώσει από οτιδήποτε έχει να κάνει με φλερτ, ή τα σχετικά, την αγαπάω τόσο πολύ, που πλέον δεν ψάχνω τίποτε άλλο. Είμαι με έναν άνθρωπο και that’s it. Με έχει στηρίξει σε στιγμές που πιστεύω ότι καμία άλλη γυναίκα δεν θα στήριζε», είπε χαρακτηριστικά.

Γνωρίστηκαν στο κάστινγκ που γινόταν πριν από πολλά χρόνια για τα γυρίσματα μιας ταινίας. Λίγους μήνες μετά, συναντήθηκαν τυχαία στα Χανιά, την στιγμή που εκείνος βρισκόταν σε περιοδεία και εκείνη έκανε διακοπές. Ένα χρόνο μετά βρέθηκαν και πάλι στο πάρτι ενός κοινού φίλου και από εκείνη την στιγμή και έπειτα είναι αχώριστοι. Η σχέση τους μετρά έξι χρόνια, ενώ ο γάμος τους πριν από ενάμισι χρόνο είχε τραβήξει το ενδιαφέρον των Μέσων Ενημέρωσης.

Ο «Νικόλας» των Μυστικών μίλησε για την καθημερινότητά του, η οποία όπως είπε έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός απλού καθημερινού ανθρώπου: «Και σκουπίζω και σφουγγαρίζω και καθαρίζω και κάνω και… κουβαλήματα», είπε, τονίζοντας ότι στο σπίτι σφουγγαρίζουν και οι δύο τους εξαιτίας του ότι έχουν σκύλο, πράγμα που καθιστά την συγκεκριμένη δουλειά, απαραίτητη σε καθημερινή βάση. Μέχρι πρότινος χρησιμοποιούσε μοτοσυκλέτα για τις μετακινήσεις του, την οποία το τελευταίο διάστημα αποφεύγει, εξαιτίας της επικινδυνότητας του οδοστρώματος, αλλά και του ότι του έχουν συμβεί μικροατυχήματα.

Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος εμφανίστηκε στο Πρωινό mou, όπου παρενέβη τηλεφωνικά ο Πέτρος Φιλιππίδης. «Μην σας κάνει τον σοβαρό… καμία σχέση!», είπε ο κος Φιλιππίδης, ο οποίος ανακοίνωσε ότι το ερχόμενο καλοκαίρι θα παίξει την «Ειρήνη» του Αριστοφάνη μαζί με τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, όμως επισήμως οι συντελεστές της παράστασης θα ανακοινωθούν το ερχόμενο διάστημα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top