Τέλος τα εφαρμοστά τζιν - βάλε καμπάνα!

Επιστρέφουν στην μόδα τα φαρδιά παντελόνια

Τέλος τα εφαρμοστά τζιν - βάλε καμπάνα!

«Αντίο» μας λένε τα θεόστενα παντελόνια τζιν που επικράτησαν σε ντεφιλέ και ντουλάπες τους προηγούμενους μήνες. Αρχής γενομένης από τον Τομ Φορντ, το... 1972 επιστρέφει στην ζωή μας, καθώς τα παντελόνια καμπάνα είναι το must have της ανοιξιάτικης σεζόν!

Τι κι αν κάποιοι δεν πρόλαβαν την ένδοξη εποχή της καμπάνας; Οι σχεδιαστές φροντίζουν να την μεταφέρουν στο παρόν, με τις απαραίτητες «διορθώσεις» βέβαια...

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα «Τα Νέα», τα φαρδιά παντελόνια απέκτησαν τον δικό τους χαρακτήρα στα ντεφιλέ: λευκά κοστούμια µε φαρδύ παντελόνι προτείνει �� Ντρις Βαν Νότεν, πορτοκαλί η συλλογής Max Mara και ο Τομ Φορντ.

Εκτός από τις παντελόνες, στα trendsτης σεζόν είναι τα μεσάτα σακάκια, τα αέρινα φορέματα και οι ολόσωμες φόρμες, πάντοτε σε έντονα χρώματα, γεωμετρικά prints και military look.

Σε αντίθεση με τα κολλητά παντελόνια, οι καμπάνες δίνουν αυτοπεποίθηση σε όποιον της φορά... Αρκεί βέβαια να έχει το κατάλληλο ύψος! Βλέπετε, οι μετρίου αναστήματος δεν θα τις χαρούν, αφού οι καμπάνες θέλουν ανάστημα, καλοσχηματισμένες καμπύλες, ευθυτενή στάση και ανάλαφρο βάδισμα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top