Θαυμάστε το νέο «κόσμημα» της Ferrari στα χιόνια!

Πανικός για το νέο επαναστατικό όχημα

 Θαυμάστε το νέο «κόσμημα» της Ferrari στα χιόνια!
Μόνο θαυμασμό μπορεί να προκαλέσει το νέο «κόσμημα» της Ferrari. Πρόκειται για την «FF», το νέο επαναστατικό δωδεκακύλινδρο όχημα των Ιταλών που από το σαλόνι του αυτοκινήτου της Γενεύης, μεταφέρθηκε στα χιόνια των Ιταλικών Άλπεων σε υψόμετρο… 2.350 μέτρων!

Όπως θα παρακολουθήσετε και στο video, η καταπακτή του στρατιωτικού μεταγωγικού αεροπλάνου πέφτει και αντί για τη στρατιωτική ελίτ της Ιταλίας, που συνηθίζει να μεταφέρει, βγαίνουν όχι μία αλλά δυο Ferrari «FF».

Γιατί μεταφέρονται με στρατιωτικό αεροπλάνο; Γιατί πολύ απλά στο σημείο αυτό μπορεί να φτάσει κανείς μόνο με lift του σκι! Εκεί, έχει δημιουργηθεί μια ειδική πίστα με χιόνι και πάγο, όπου τα καταπληκτικά αυτοκίνητα θα αποδείξουν τις δυνατότητες τους όσον αφορά την οδήγηση σε ακραίες συνθήκες.

Στο τιμόνι θα είναι δημοσιογράφοι που θα τεστάρουν το επαναστατικό δωδεκακύλινδρο όχημα, ενώ τις επόμενες μέρες θα γίνουν τα δοκιμαστικά στην παγωμένη πίστα.

Για να καταλάβετε πάντως για τι όχημα μιλάμε, αρκεί να σας πούμε πως η εν λόγω Ferrari, μπορεί να μην έχει «φτερά» αλλά πιάνει τα 208 χιλιόμετρα τελική ταχύτητα και τα 62 μίλια την ώρα, μέσα σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα!

Πάρτε μια γεύση από το video…!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top