Ποιός είπε στην Ελένη «κάτσε να σε σκίσω»;

Συμβουλές... γάμου ζήτησε (και πήρε) η παρουσιάστρια!

Ποιός είπε στην Ελένη «κάτσε να σε σκίσω»;

Συμβουλές για μακροχρόνιο έγγαμο βίο είχε όρεξη να ακούσει σήμερα η Ελένη Μενεγάκη και ο Διονύσης Σχοινάς ανέλαβε χρέη συμβούλου, όντας 14 χρόνια παντρεμένος με την Καίτη Γαρμπή. «Φεύγει το κάτσε να σκίσω και μένει η αγάπη», είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής και έκανε την παρουσιάστρια να αναψοκοκκινίσει, αλλά και να ζητήσει... λεπτομέρειες!

Ο Διονύσης είπε ότι πλέον έχει έρθει η αγάπη στην σχέση του με την Καίτη και η Ελένη ρώτησε πότε έρχεται η αγάπη σε ένα ζευγάρι και γιατί. «Μετά από 3 - 4 χρόνια. Τότε φεύγει η καψούρα η χοντρή, το ότι θέλω να σε σκίσω», απάντησε ο τραγουδιστής!

Γέλια ακούστηκαν στο πλατό, η Ελένη έκανε παύση για να συνέλθει από το σοκ και είπε: «δεν ξέρω! Κάνω μια στροφή γύρω από τον εαυτό μου και ξανάρχομαι! Τι έχει πάθει αυτή η εκπομπή φέτος; Έρχονται όλοι και τα πετάνε έτσι μπουμ».

Στη συνέχεια, βέβαια, συμφώνησε με τον Διονύση, από τον οποίο μάλιστα ζήτησε και... προτάσεις για «πιπεράτες» σχέσεις όταν πλέον η καψούρα έχει φύγει. Ενδιαφέρον που το έχει η ξανθιά όμως ε;;; Και να πεις ότι είναι επί μακρόν παντρεμένη ή σε μακροχρόνια σχέση! Εκτός κι αν ψάχνει να βρει τι έλειπε από τον γάμο της και οδήγησε στο διαζύγιο...

«Υπάρχει πιθανότητα να ξανάρθει η καψούρα, με τακτική. Θέλει σκηνικά, αλητείες», απάντησε ο Διονύσης και τότε ήταν που η παρουσιάστρια... τέντωσε τις κεραίες της και «βομβάρδισε» με ερωτήσεις του στυλ «ποιός», «τι» και «πως».

Να της χαλάσει χατίρι ο Διονύσης; Όχι βέβαια! «Και οι δύο! Δεν θα σου πω τώρα, κατ’ ιδίαν», της είπε και ζήτησε την γνώμη της για το πότε φεύγει η καψούρα.

Το σκέφτηκε η Ελένη πριν απαντήσει... λέτε να έκανε καμιά αναδρομή στο παρελθόν; «Εξαρτάται! Υπάρχει κάποιο χρονικό όριο που δεν είναι ίδιο σε όλα τα ζευγάρια. Εξαρτάται πώς είναι το ζευγάρι, πώς το τραβάει το πράγμα», ανέφερε τελικά.

«Σεβασμός, εκπλήξεις και να μην συνηθίζεις την καθημερινότητά σου», συνέχισε τις συμβουλές ο Διονύσης, που -όπως επεσήμανε η Ελένη- ο γάμος του με την Καίτη έχει ξεπεράσει όσους προέβλεπαν ότι δεν θα αντέξει στον χρόνο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top