Καινούργιου: Η ευτυχία μου θα ολοκληρωθεί με ένα παιδί και όχι με έναν γάμο

Όσα εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια για την προσωπική της ζωή

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα της Κατερίνας Καινούργιου. Η παρουσιάστρια ετοιμάζεται και για την πρεμιέρα του «Super Κατερίνα» τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 10.00 στον Alpha.

Η Κατερίνα Καινούργιου κι επίσημα στο δυναμικό του Alpha

Η ίδια έκανε μία μικρή παύση από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και μίλησε για την προσωπική της ζωή. Άραγε την απασχολεί το θέμα «οικογένεια και παιδιά»; «Προς το παρόν βλέπω ότι αυτό δεν έρχεται και επειδή δεν μπορώ να κάνω μόνη μου κάτι για αυτό (γελάει), δεν το έχω καθόλου πια στο μυαλό μου. Το έχω απομυθοποιήσει όλο αυτό με τον γάμο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να βάλω νυφικό, αλλά πιστεύω στον Θεό και θα ήθελα την ευλογία του σε ό,τι κι αν κάνω. Από την άλλη, το θέμα του θρησκευτικού γάμου είναι κάτι που το συζητάς με τον άνθρωπό σου και σέβεσαι και τη δική του επιθυμία. Πλέον νιώθω πως για μένα η ολοκλήρωση της δικής μου ευτυχίας θα ήταν ένα παιδί και όχι ένας γάμος», είπε αρχικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ!

 

Καινούργιου: «Νομίζω ο Φίλιππος δε θα μου κάνει ποτέ πρόταση γάμου»

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως από μικρή ήθελε να γίνει μητέρα, αλλά αν αυτό δε συμβεί από μόνο του θα... απευθυνθεί στην επιστήμη. «Από πολύ μικρή ήθελα να γίνω μητέρα και τώρα περνάνε λίγο και τα χρόνια. Έχω κλείσει τα 36. Βλέπω πως δεν έχει έρθει ακόμα ένα μωρό και το σκέφτομαι, δε σου το κρύβω. Από την άλλη, η αλήθεια είναι πως δουλεύω πάρα πολλές ώρες, έχω άλλες προτεραιότητες μέχρι στιγμής, δεν έχω χαλαρώσει κι εγώ καθόλου.

Κατερίνα Καινούργιου: Εντυπωσιακή εμφάνιση σε γάμο στην Κωνσταντινούπολη


Αν θέλει ο Θεός, θα έρθει. Αν δεν έρθει από μόνο του, δε σου κρύβω πως θα το προσπαθήσω γιατί είναι κάτι που το θέλω. Η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ. Αλλά θα πω και πάλι πως ο λόγος που θα το προσπαθήσω είναι γιατί εγώ το θέλω, όχι για κάποιο κοινωνικό “πρέπει”».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top