Τι δήλωσαν οι διαγ��νιζόμενοι μετά τον τελικό της Eurovision;

Ποιος στεναχωρήθηκε και ποιος νευρίασε;

Τι δήλωσαν οι διαγωνιζόμενοι μετά τον τελικό της Eurovision;
Με ένα στόμα, μια φωνή, ευχήθηκαν όλοι οι διαγωνιζόμενοι «καλή επιτυχία» στον Λούκα, ο οποίος πήρε το εισιτήριο για να μας εκπροσωπήσει στον τελικό της Eurovision στη Γερμανία.

Ωστόσο δεν έλειψαν και οι… δυσαρεστημένοι όπως η Νίκη Πόντε που μπορεί να ήταν φαβορί αλλά τελικά δεν τα κατάφερε: «Στεναχωρήθηκα γιατί το ήθελα πάρα πολύ αλλά δεν πειράζει. Ο Λούκας έχει πάρα πολύ καλή φωνή και θα πάει πάρα πολύ καλά». Από την εμφάνιση της πάντως, είναι ευχαριστημένη.

Η Αντιγόνη Ψυχράμη από την άλλη, έβγαλε φωτιές όταν την κατηγόρησαν ότι δεν τραγουδούσε 100% live χθες: «Τραγούδησα 100% live. Δεν ξέρω τι είναι αυτά που λένε», ενώ εμφανίστηκε ικανοποιημένη που «το νούμερο μου πήγε όπως ήθελα και όλα ήταν άρτια».

«Ασυγκίνητη» από το αποτέλεσμα και η Βαλάντω Τρύφωνος που όπως είπε: «δεν στεναχωρήθηκα καθόλου. δεν είμαι καθόλου ανταγωνιστική σαν άνθρωπος. ήθελα να βγω και να πω καλά το κομμάτι και το έκανα. Προσωπικά βγήκα μόνο κερδισμένη».

Τα «Κόκκινα Χαλιά» δήλωσαν πολύ χαρούμενοι που «τελείωσε μια πολύ δύσκολη μέρα, καταπιεστική», ενώ πέταξαν και το… καρφάκι τους: «Το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο. Το έλεγαν και τα προγνωστικά».

Οι Τριημιτόνιο πάλι όλο χαμόγελα (εξ΄ου και το “Χαμογέλα”) κράτησαν όπως είπαν την ουσία αφού σκοπός τους ήταν «να προσφέρουμε χαμόγελα με το κομμάτι».

Όσο για τον νικητή; «είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση μου. Όλα πήγαν καλά. Ήταν ένας πολύ ωραίος τελικός και όλοι το χαρήκαμε» είπε ο Λούκας μετά το τέλος του διαγωνισμού αν και ακόμα δεν είχε συνειδητοποιήσει τι του συμβαίνει: «Προσπαθώ ακόμα να καταλάβω ότι ξεκινά κάτι που δεν έχω ξαναζήσει και δεν θα ξαναζήσω ποτέ. Είμαι πολύ ευτυχισμένος».

Δείτε στο βίντεο τι δήλωσε η Νίκη Πόντε μετά τον ελληνικό τελικό...


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top