Γιαννιάς – Παντελιδάκη: Γέμισαν το σπίτι με μπαλόνια για τον μικρό Αντώνη!

Ο μικρός γιος του ζευγαριού έκλεισε τα δύο έτη ζωής

Πέρασαν δύο χρόνια από την ημέρα που ο Γιώργος Γιαννιάς και η Ελευθερία Παντελιδάκη κράτησαν στην αγκαλιά τους τον δεύτερο γιο τους. Το αγαπημένο ζευγάρι ετοίμασε ένα πάρτι γενεθλίων για τον μικρό του γιο Αντώνη, που σήμερα κλείνει δύο χρόνια ζωής.

Γιώργος Γιαννιάς – Ελευθερία Παντελιδάκη: Οικογενειακή βόλτα στη θάλασσα!

Γέμισαν το σπίτι με πολύχρωμα μπαλόνια φόρεσαν τα καπελάκια και άρχισαν να τραγουδούν στον γιο τους το «Happy Birthday».

Ο ευτυχισμένος μπαμπάς ανέβασε ένα στιγμιότυπο με τον μικρό Αντώνη να κάθεται ανάμεσα στο μπαλόνια γράφοντας στη λεζάντα: «Χρόνια σου πολλά Αντώνη μου λατρεία μου.. 2 χρονών! Δε πίστευα ποτέ οτι θα μπορούσα να αγαπήσω τόσο δυνατά..ο θεός να σε έχει πάντα καλά γεμάτο υγεία και χαρά μωράκι μου!!!».

Ο μικρούλης δέχτηκε ευχές και από την όμορφη μαμά του. Ανήρτησε μία φωτογραφία με τους τρεις τους σχολιάζοντας: «Αγγελουδάκι μου Αντωνάκη μου έγινες 2 χρόνων, πως περνάει ο καιρός ! Θυμάμαι την ημέρα που γεννήθηκες και σε έπιασα πρώτη φορά στην αγκαλίτσα μου! Ήταν κάτι απερίγραπτο και μοναδικό! Να τα εκατοστήσεις λατρεία μου 🎊🎁🎈🎂💙Η μάκα και ο μπάκας σε λατρεύουνε».

 


Ο Γιώργος και η Ελευθερία έχουν αποκτήσει μαζί ακόμη έναν γιο, τον μικρό Στέφανο, ωστόσο η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στον Αντωνάκη!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top