Νόρα Κατσέλη: Σε κρίσιμη κατάσταση με εγκεφαλική αιμορραγία

Σε ηλικία 74 ετών η ηθοποιός χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται στην εντατική

Σε κρίσιμη κατάσταση, σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται η Νόρα Κατσέλη.

Η 74χρονη ηθοποιός μεταφέρθηκε με εγκεφαλική αιμορραγία στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας 251, το οποίο έχει ενταχθεί στο σύστημα εφημεριών του ΕΣΥ ώστε να καλύψει τις ανάγκες των πολιτών για άλλα περιστατικά πλην εκείνων του κορωνοϊού.

Λούκα Κατσέλη Νόρα Κατσέλη

Η Νόρα Κατσέλη με την αδερφή της, πρώην υπουργό και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Λούκα Κατσέλη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η γνωστή ηθοποιός μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική, καθώς κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Τα επόμενα 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για την πορεία της υγείας.

Νόρα Κατσέλη: Το ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία της

Η κυρία Νόρα Κατσέλη είναι αδερφή της πρώην υπουργού και βουλευτή Λούκας Κατσέλη.

Το βιογραφικό της Νόρας Κατσέλη

Η Νόρα Κατσέλη γεννήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 1946 είναι Ελληνίδα ηθοποιός και έχει υπάρξει βουλευτής. Είχε μητέρα την ηθοποιό Αλέκα Κατσέλη, πατέρα το σκηνοθέτη Πέλο Κατσέλη και αδελφή την πολιτικό και οικονομολόγο Λούκα Κατσέλη. Ασχολήθηκε με την πολιτική και υπήρξε εκλεγμένη βουλευτής στην Β' Αθήνας. Μετά ασχολήθηκε με το θέατρο και την ηθοποιία. Έχει μία κόρη τη Σάντρα.

Η Νόρα Κατσέλη ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με την πολιτική και υπήρξε βουλευτής στη Β’ Αθήνας. Όμως, εδώ και αρκετό καιρό εγκατέλειψε τα «κοινά» οικειοθελώς. Πρώτα όμως έγινε γνωστή ως ηθοποιός αφού σε νεαρή ηλικία είχε αποφασίσει ότι αυτό ήθελε να γίνει.

Η Νόρα Κατσέλη μετά την αποχώρησή της από την πολιτική, ασχολήθηκε ξανά με τη μεγάλη της αγάπης, το θέατρο. Βρέθηκε για έξι μήνες στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος αλλά πλέον δεν εργάζεται. 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top