William: κρατά για έκπληξη τον μήνα του μέλιτος στην Catherine

Που θα πάνε τελικά;-Γιατί άλλαξαν τα σχέδια τους;

William: κρατά για έκπληξη τον μήνα του μέλιτος στην Catherine
Μπορεί τα βρετανικά tabloids να οργίαζαν ότι William και Catherine αναχώρησαν σήμερα με ελικόπτερο για να κάνουν το μήνα του μέλιτος στην Ιορδανία, όμως οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι θα περάσει απλά ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο σε μυστικό προορισμό εντός της Αγγλίας, μιας και ο πρίγκιπας William τη Δευτέρα θα πρέπει να επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην αεροπορία.

Οι νεόνυμφοι θα αναβάλλουν γι΄αργότερα το μήνα του μέλιτος, ωστ��σο τόσο η ημερομηνία όσο και η τοποθεσία, παραμένουν ένα καλά φυλαγμένο μυστικό.Κανείς άλλωστε από τους δικηγόρους της οικογένειας δεν θέλει να ενοχληθεί το ζευγάρι σε μερικές από τις πιο προσωπικές του στιγμές.

Η σημερινή εμφάνιση της Kate, πυροδότησε τα σενάρια που τους θέλουν να κατευθύνονται προς Κένυα , το μέρος όπου ο William της έκανε την πρόταση γάμου. Ωστόσο μάλλον η κατάσταση στη Συρία αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα.

Άλλοι είπαν ότι θα προτιμήσουν το νησάκι Bequia and Necker στην Καραϊβική, όπου κάνουν συχνά διακοπές οι γονείς της Catherine, άλλοι ότι θα ξεκουραστούν στο Lizard Island στην Αυστραλία. Δεν αποκλείεται όμως και η Χιλή, όπου ο Δούκας του Κέιμπριτζ προσέφερε εθελοντική εργασία διδάσκοντας σε τοπικό σχολείο.

Το σίγουρο είναι ένα: ότι όπου κι αν πάνε τελικά,ο προορισμός θα είναι κρυφός για την Catherine, μιας και ο William, που κανόνισε όλες τις λεπτομέρειες για το ταξίδι του μέλιτος, θέλησε να της το κρατήσει μυστικό, όπως εκείνη δεν του είχε αποκαλύψει το παραμικρό για το πανέμορφο νυφικό της...

Δείτε το βίντεο...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top