Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «επιβίωσα από δύο θανάτους»

Oι δύο στιγμές που τον συγκλόνισαν, η κόρη και τα όνειρά του

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «επιβίωσα από δύο θανάτους»

«Έχω περάσει πολύ δύσκολα προσωπικά», εξομολογείται ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και μιλά για τον θάνατο δύο στενών του προσώπων που τον συγκλόνισαν, την κόρη του που θα ασχοληθεί με την ζωγραφική, τα όνειρά του και τα μπουζούκια.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «People», ο 56χρονος τραγουδοποιός αποκαλύπτει τις δύσκολες στιγμές του: τον θάνατο του πατέρα του όταν εκείνος ήταν 13 ετών και τον θάνατο του αδερφού του. «Αν ζήσεις δύο θανάτους που σου τραντάζουν το μυαλό, αναθεωρείς την φιλοσοφία σου... Η ζωή είναι τοκογλύφος. Σου δίνει κάτι, αλλά σου παίρνει κάτι άλλο», προσθέτει.

Όπως εξηγεί, ο θάνατος του πατέρα του επηρέασε και την διαγωγή του στο σχολείο. «Είχα πλήρη ελευθερία, όχι κάποιον να μου κρατάει τα λουριά. Την είχα δει Βελιγκέκας», εξιστορεί ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και εξομολογείται πως στην πέμπτη γυμνασίου έδειρε έναν καθηγητή, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με δύο μήνες αποβολή! Τότε ήταν που η μητέρα του τον συμβούλεψε να συνεχίσει το ωδείο και να αφήσει το σχολείο, κάτι που ο ίδιος δεν μετάνιωσε.

«Αν υποθέσεις πως η μισή μου ζωή είναι το τραγούδι, η άλλη μισή είναι η κόρη μου», αναφέρει ο δημοφιλής καλλιτέχνης. Όπως λέει, η κόρη του είναι 17 ετών και του χρόνου θα φύγει για να σπουδάσει σε σχολή καλών τεχνών στο Εξωτερικό, πιθανότατα στην Αγγλία. «Την στηρίζω γιατί πιστεύω ότι δουλειά των γονιών δεν είναι να κάνουμε τα παιδιά συνέχεια μας, αλλά να τα αφήνουμε να κάνουν τις επιλογές τους», παρατηρεί.

Στα επαγγελματικά του, πάντως, παραδέχεται πως δεν πέτυχε απόλυτα όλα όσα ήθελε. «Ήθελα να έχω κάνει τους Rolling Stones σε νέα έκδοση και να με πηγαινοφέρνουν ελικόπτερα. Όμως, είμαι ικανοποιημένος. Δεν έγινα, βέβαια, ο Νταλάρας. Ένας είναι αυτός, δεν μπορεί να υπάρχουν 15!», παρατηρεί και προσθέτει πως αναφέρεται στον συνάδελφό του γιατί τον θεωρεί ως έναν από τους πλέον αναγνωρίσιμους από τον κόσμο.

Αν και ο ίδιος τάσσεται κατά των «lifestyle μπουζουκλερί», δεν κρύβει ότι έχει πάει άπειρες φορές και έχει γυρίσει όλα τα μαγαζιά της Λάρισας. Μάλιστα, ενώ απεχθάνεται τις πίστες, δηλώνει fan των «κατεστραμμένων» και αποκαλύπτει πως πήγε ουκ ολίγες φορές να δει από κοντά τον Μαργαρίτη, που του αρέσει πολύ!

«Δεν έχω κάνει και τόσα πολλά λεφτά», παραδέχεται ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και αναρωτιέται πόσοι ήταν στην κορυφή αλλά τελικά πέθαναν στην ψάθα. «Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν. Κάποια στιγμή θα τελειώσουν τα χρήματα, θεωρώ πως αυτό είναι αναπόφευκτο», συμπληρώνει.

Όσο για τα όνειρά του; Όπως λέει, του φτάνουν αυτά που έχει! Βέβαια, δεν θα έλεγε «όχι» στο να πάρει το Champions League ο Παναθηναϊκός, να έχει «κολλητή» την Monica Bellucci και να γυρίσει όλο τον κόσμο...

Δείτε ένα στιγμιότυπο από τις φετινές εμφανίσεις του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top