Πρώτο Πάσχα με τα πεθερικά; Το life and style απέναντι στην... μαμά του!

Οδηγίες για να μην σουβλίσουν εσάς αντί για τον οβελία...

Ονειρευόσασταν ένα διαφορετικό Πάσχα, αλλά ο σύντροφός σας, σας ανακοίνωσε ότι θα σουβλίσετε οικογενειακώς και με ολόκληρο το σόϊ; Το γεγονός ότι ο αγαπημένος σας θέλει να σας γνωρίσει στην οικογένεια, μπορεί να είναι δείγμα ότι θέλει να επισημοποιήσει την σχέση. Μπορεί όμως να αποτελεί και ένδειξη ότι η πεθερά αντί για τον οβελία θέλει να «σουβλίσει» την νύφη��� Εμείς σας έχουμε τις πιο εύκολες οδηγίες, ως προς το πώς θα κάνετε καλή εντύπωση στα πεθερικά, ιδίως εάν τα συναντήσετε για πρώτη φορά.

Να είστε ο εαυτός σας. Μην προσπαθήσετε να κάνετε εμφάνιση-υπερπαραγωγή. Οσο πιο «φτιαχτό» είναι το τελικό αποτέλεσμα, τόσο το χειρότερο για εσάς. Ούτως ή άλλως, στην πρώτη επαφή με τα πεθερικά, ό,τι και να πείτε, θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σας…

Απαντήστε με ευγένεια στην πεθερά που με μαθηματική ακρίβεια θα ξεκινήσει την ανάκριση τρίτου βαθμού σχετικά με προσωπικά δεδομένα του τύπου ποια είστε, τι κάνετε αυτό το διάστημα στην ζωή σας και σίγουρα τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς. Μην σας πώ και η μαμά. «Η συνταγή είναι μία και λέγεται ο-ρ-ι-α. Ορια σημαίνει καταλαβαίνω και προστατεύω το χώρο που χρειάζομαι για να αναπνεύσω, εγώ και η σχέση μου και εφαρμόζονται κατευθείαν στην πράξη με σταθερότητα, σεβασμό και αγάπη», λέει στο περιοδικό Glam η κα Ιάνθη Σταυροπούλου, υποψήφια διδάκτωρ ψυχολογίας του Regent’s College. Εκείνη βέβαια μια χαρά τα λέει, το θέμα είναι στην πράξη τί γίνεται...

Aν οι γονείς του δεν σας συμπαθήσουν, μην πτοηθείτε. Να κοιτάζετε τι κάνει ο σύντροφός σας… Εάν εκείνος σας διαβεβαιώσει ότι δεν τρέχει τίποτα, τότε σημαίνει ότι όλα βαίνουν καλώς. Αν πάλι ο αγαπημένος σας συμφωνήσει με την μαμά και τον μπαμπά στο ότι δεν καπνίζουμε ποτέ μπροστά στους γονείς μας, ή στο ότι η φούστα σας ήταν κοντή, τότε καλύτερα να πάτε ένα ταξιδάκι ο καθένας μόνος του και μετά από λίγο καιρό, τα ξαναλέτε.

Μπορεί βέβαια να βρεθείτε και μπροστά στην μεγάλη έκπληξη και εν μέσω σουβλίσματος, τσουγκρίσματος και… φαγοποτιού να δεχθείτε πρόταση γάμου. Αν δεν έχετε πρόβλημα που μπροστά θα είναι η πεθερά, ο πεθερός και όλα τα τριτοξάδερφα, χαλαρώστε και απολαύστε το… Πού ξέρετε μπορεί και να βγει σε καλό!

Τί να πει και η Jennifer Lopez που είχε την Jane Fonda πεθερά;

Αντε και καλή σας επιτυχία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top