Τσακώθηκε η Τσιμτσιλή με το σύντροφό της;

Τι δήλωσε η ίδια για την απουσία του από το πλευρό της.

Τσακώθηκε η Τσιμτσιλή  με το σύντροφό της;

Πολύ μοναξιά έχει πέσει.O λόγος για τη μέλλουσα νύφη Σταματίνα Τσιμτσιλή που πήγε στο πάρτι του Πέτρου Κωστόπουλου μόνη σαν το λεμόνι.Που ήταν ο Θέμης Σοφός; Σε καμία μεταμεσονύκτια δίκη; Η παρουσιάστρια πάντως δικαιολόγησε την απουσία του λέγοντας πως δεν του αρέσουν τα κοσμικά.

Εμείς πάντως μία απορία την έχουμε. Το καλοκαίρι που έχει προγραμματιστεί ο γάμος του ζευγαριού τι θα κάνει ο Θέμης Σοφός; Θα έχει ξεπεράσει την καμεροφοβία και όλα θα είναι μέλι γάλα;

Ανάμεσα στους καλεσμένους, ήταν και η Kατερίνα Στικούδη που δηλώσε στην κάμερα της εκπομπής Πάνω στην Ώρα πως όταν βρίσκεται πάνω στην πίστα θέλει να προκαλεί τους άντρες. Δε θέλουμε να τη στενοχωρήσουμε αλλά αυτό το είχαμε καταλάβει και πριν το πει.

Μην το παρεξηγείτε την μοντελοτραγουδίστρια γιατί μπορεί στη δουλειά να ξεχνάει να ντυθεί, όταν όμως βγαίνει για καφέ είναι ντροπαλή και χαμηλοβλεπούσα, όπως λέει και οι εφήμερες σχέσεις είναι λέξη άγνωστη για εκείνη.. Μήπως να της δωρίσουμε ένα λεξικό; «θέλω να γνωρίζω το σύντροφό μου καλά, να κάνουμε πράγματα μαζί. Εχω κάνει ελάχιστες σχέσεις στη ζωή μου κι αυτές μακροχρόνιες» βροντοφωνάζει.

Εκλεκτοί καλεσμένοι στο πάρτι ήταν η Έλλη Κοκκίνου, η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Κώστας Καραφώτης και ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος μάλλον θα τραγουδίσει σε κάποιο από τα επόμενα επεισόδια του Greek idol.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top