Στο νοσοκομείο ο Νίκος Κουρκούλης

Περιπέτεια υγείας για τον δημοφιλή τραγουδιστή

Στο νοσοκομείο ο Νίκος Κουρκούλης

Σε χειρουργική επέμβαση πρόκειται να υποβληθεί ο Νίκος Κουρκούλης, ο οποίος έχει υποστεί κάκωση στον δεξιό ώμο.

Εδώ και δύο εβδομάδες, ο δημοφιλής τραγουδιστής ταλαιπωρείται από φρικτούς πόνους στον δεξιό ώμο, το χέρι και τον αυχένα. Αρχικά, δεν έδωσε σημασία και θεώρησε ότι πρόκειται για κρύωμα. Όταν όμως οι μέρες άρχισαν να περνούν και οι πόνοι να γίνονται ακόμη χειρότεροι, τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του Κέλλυ Κελεκίδου πήραν την απόφαση να επισκεφθούν το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς του συμβαίνει.

Εκεί, οι γιατροί έκριναν απαραίτητη όχι μόνο την εισαγωγή του, αλλά και την ανάγκη να υποβληθεί άμεσα σε νευρο-χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να διορθωθεί το πρόβλημα της υγείας του.

Στο πλευρό του βρίσκεται συνεχώς η Κέλλυ Κελεκίδου, η οποία, εκτός από όλα τα άλλα, έχει αναλάβει και να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος στο κέντρο όπου εμφανίζονται οι δυο τους. Προς το παρόν, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του τραγουδιστή αναστέλλονται, ενώ άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με το νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς το ζευγάρι επρόκειτο να ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του το ερχόμενο Σάββατο.

Φίλοι και γνωστοί εύχονται στον τραγουδιστή να είναι όλα περαστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top