Καρμάτης: Πήρα 25 κιλά για τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» και τα έχασα σε έναν μήνα

Ο ρόλος του «Βασιλάκη», ο έρωτας και η συνεργασία του με τον Γιάννη Αϊβάζη

Δείτε τη συνέντευξη που έδωσε ο Παναγιώτης Καρμάτης στο star.gr 

Ο Παναγιώτης Καρμάτης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Το ευρύ κοινό τον γνώρισε μέσα από τον ρόλο του στα «Μαύρα Μεσάνυχτα» ως τον τηλεοπτικό γιο της Μπέσσυ Μάλφα και του Στέλιου Μάϊνα, με τον νεαρό τότε Παναγιώτη να κάνει μεγάλες θυσίες, καθώς αναγκάστηκε να πάρει 25 κιλά για να παίξει στην σειρά. 

Μέσα σε 1,5 μήνα έχασε τα κιλά που πήρε και πλέον χαράζει την δική του πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση, με τελευταίο του σταθμό τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην σειρά του Alpha «Έρωτας Μετά».

Μιλώντας στο star.gr και τον Βαγγέλη Καράλη δηλώνει πώς βίωσε την συμμετοχή του στα «Μαύρα Μεσάνυχτα» αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να παίξει στο σήριαλ: «Όταν μου είπαν να κάνω αυτόν τον ρόλο μόλις είχα τελειώσει την σχολή. Το όλο cast της σειράς ήταν άνθρωποι που έβλεπα στην τηλεόραση και χάζευα. Έπρεπε να πάρω 25 κιλά για τον ρόλο. Στην αρχή ήταν ευχάριστο να τρώω πράγματα που παχαίνουν, γιατί ήταν πολύ γευστικά. Αργότερα, όμως, έπρεπε να τρώω αναγκαστικά για να παχύνω. Ήταν πολύ δύσκολο να τα χάσω, αλλά το κατάφερα μέσα σε 1,5 μήνα, μόλις τελείωσε η σειρά με πολύ γυμναστική και διατροφή». 

Ράνια Παπαδάκου Παναγιώτης Καρμάτης

Με τη Ράνια Παπαδάκου, την τηλεοπτική «Τζία» από τη σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα» /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Τον έχει στιγματίσει άραγε ο ρόλος του «Μπίλυ»;

«Τα τελευταία χρόνια με τις μετέπειτα σειρές που έκανα, ο κόσμος έβλεπε πώς είμαι στην πραγματικότητα. Ξεκίνησα μ’ έναν ρόλο στην τηλεόραση που ο κόσμος με συνέδεε με αυτόν. Θα μπορούσα κάλλιστα να κρατήσω τα κιλά και να υποδύομαι παρόμοιους ρόλους, αλλά ήθελα να προχωρήσω και σε άλλα πράγματα».

Παναγιώτης Καρμάτης

Τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός υποδύεται ρόλους στην τηλεόραση και το θέατρο, έχοντας φανατικό γυναικείο κοινό. Αποδέχεται τον ρόλο του jeune premier; «Δεν έχω νοιώσει ποτέ στην ζωή μου jeune premier, κομπλάρω με αυτά και δεν μπορώ να είμαι στημένος. Είμαι άνθρωπος που μου αρέσει η πλάκα και να είμαι χαλαρός.» εξηγεί. 

Ο ηθοποιός έχει αποφασίσει να κρατάει τις λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. H τελευταία του σχέση με την όμορφη Εμμανουέλλα έχει τελειώσει, όπως εξομολογείται: «Δεν είμαστε μαζί όχι. Δε θέλω να ασχολείται ο κόσμος με την προσωπική μου ζωή και νομίζω δεν αφορά και κανέναν το τι κάνω.» δηλώνει. 

Παναγιώτης Καρμάτης Έρωτας Μετά

Ο  Παναγιώτης Καρμάτης πρωταγωνίστησε την τηλεοπτική σεζόν 2019/2020 στη σειρά «Έρωτας Μετά...» του Alpha

Τέλος, ο νεαρός ηθοποιός μιλάει με θαυμασμό και αγάπη για τον Γιάννη Αϊβάζη με τον οποίο συενργάστηκαν στην παράσταση «Κι εγώ σ’αγαπώ».

«Με τον Γιάννη Αϊβάζη είμαστε φίλοι και τον ξέρω χρόνια. Αυτή η παράσταση είναι από τις καλύτερες συνεργασίες που είχα. Ο Γιάννης ως σκηνοθέτης με βοήθησε πολύ να εξελιχθώ ως ηθοποιός μέσα από τον ρόλο μου στην παράσταση»

Κάμερα - Μοντάζ: Αmber Doku

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top