«Καταλαβαίνω πότε το αυγό έχει βράσει-το βλέπω με το... μάτι»

Η κόκα, η κότα και οι μαγικές ικανότητες της Ελένης...

«Καταλαβαίνω πότε το αυγό έχει βράσει-το βλέπω με το... μάτι»

Την κότα με την… κόκα μπέρδεψε η Ελένη σε ερώτησή της για τα δίκροκα αυγά και το πόσο θρεπτικά είναι αυτά.

Η συζήτηση στον καναπέ ανάμεσα στην ίδια και τους συνεργάτες της είχε «ανάψει» για τα καλά. Ελένη και λοιποί συζητούσαν για την θρεπτική αξία του αυγού, ενώ ο καθένας έλεγε την εμπειρία του με τις… ομελέτες, τα αυγά ποσέ, ακόμη και τα… μελάτα. Πήραν φόρα κι έλεγαν. Το πρώτο πράγμα που «έστειλε αδιάβαστο» τον Θοδωρή Κουτσογιανόπουλο ήταν όταν η Ελένη είπε ότι καταλαβαίνει πότε είναι έτοιμο το βραστό αυγό, το οποίο βλέπει «με το μάτι»! «Δεν ξέρω τι μου λές, εγώ το αυγό το βλέπω με το μάτι!» είπε. «Με το μάτι βλέπεις πότε είναι έτοιμο το βραστό αυγό; Πώς το βλέπεις με το μάτι δηλαδή για να καταλάβω κι εγώ;» την ρώτησε έκπληκτος.

«Ε, τι να σου πώ; Εγώ οτιδήποτε έχει σχέση με την κουζίνα, το υπολογίζω με το μάτι και όχι με την ώρα», διευκρίνισε η Ελένη. Λίγα λεπτά μετά και ενώ είχε πάρει «φόρα», ρώτησε τον διατροφολόγο της. «Το αυγό το δίκροκο σημαίνει ότι η κόκα έχει κατεβάσει δύο ωάρια;»

«Ποια… κόκα παιδί μου, η κότα…», την διόρθωσαν οι υπόλοιποι.

«Α, ναι, η κότα. Η κότα έχει κατεβάσει δύο ωάρια; Είναι κάτι δηλαδή σαν τα δίδυμα;» ρώτησε. Επεφτε από εδώ, πιανόταν από την άλλη, δεν έλεγε να συνέλθει πάλι με αυτό που είπε.

«Ναι είναι περίπτωση ανάλογη με αυτή των διδύμων…» απάντησε ο διατροφολόγος λίγο πριν λιποθυμήσει από τα γέλια. Ευτυχώς που βιαζόταν να πάει να φέρει την καλεσμένη της, γιατί θα έκανε κι άλλες ερωτήσεις… κι όχι τίποτα άλλο, δεν θα κατάφερνε να ολοκληρώσει την έρευνά του ο Τάσος Παπαλαζάρου και θα δεχόταν και άλλα «πυρά» από την Ελένη…

Πάλι καλά που ρώτησε αυτό και όχι τίποτ'άλλο δηλαδή...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top