Ελεονώρα Μελέτη: Αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο για το Dancing!

Από ποιον έλαβε μήνυμα στο κινητό της;

Ελεονώρα Μελέτη: Αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο για το Dancing!

Το παρασκήνιο του τι συνέβη τελικά με το Dancing with the Stars αποκάλυψε στην εκπομπή της η Ελεονώρα Μελέτη. Ως γνωστόν, το σόου χορού δεν μεταδόθηκε λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων και των τεχνικών.

Η παρουσιάστρια είπε ότι έλαβε ένα μήνυμα στο κινητό της, το οποίο αργότερα επιβεβαίωσε μέσω του παρτενέρ της Ηλία Λαδά.

«Εγώ προσωπικά απεργούσα. Όμως, αυτό που μπορώ να σας αποκαλύψω είναι ότι έλαβα ένα μήνυμα στην μία και μισή το πρωί, ξημερώματα Παρασκευής, το οποίο έλεγε ότι ακυρώνεται η μαγνητοσκόπηση του Σαββάτου. Επιβεβαίωσα μέσω του Ηλία ότι και εκείνος έχει λάβει ένα αντίστοιχο μήνυμα και την επόμενη μέρα είχα ρεπό. Δεν έμαθα για ποιο λόγο ακυρώθηκε η μαγνητοσκόπηση και τελικά αποφασίστηκε να μην γίνει, γιατί τελικά και λίγο σημασία έχει…», είπε στην διάρκεια της Πρωινής Μελέτης.

Δευτερόλεπτα αργότερα, η υποψήφια του Dancing ανέφερε ότι ίσως τελικά εάν γινόταν μαγνητοσκόπηση να μην υπήρχε μεγάλη διαφορά σε σχέση με το να γίνει live μετάδοση. «Από την στιγμή που βρισκόμασταν εν μέσω απεργίας, θα υπήρχε μερίδα ανθρώπων που δεν θα συμμετείχε στην απεργία, γιατί θα έπρεπε να δουλέψει το Σάββατο το βράδυ, οπότε αναγκαστικά δεν θα είχε το δικαίωμα να ασκήσει το δικαίωμά του στην απεργία. Οπότε ποια η διαφορά από το να μεταδοθεί κανονικά; Καμία διαφορά από το να γίνει κανονικά», κατέληξε.

Υπομονή λοιπόν μέχρι τo live της επόμενης Κυριακής και την αποχώρηση ενός ακόμη υποψηφίου...

Δείτε τί αποκάλυψε η Ελεονώρα το πρωί της Δευτέρας...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top