Οριστική ρήξη στις σχέσεις Λάτσιου - Μενεγάκη για... την Άνδρο

Τι ενόχλησε τον πρώην σύζυγο και τι απαντά η παρουσιάστρια;

Οριστική ρήξη στις σχέσεις Λάτσιου - Μενεγάκη για... την Άνδρο

Έξω φρενών έγινε ο Γιάννης Λάτσιος με την Ελένη Μενεγάκη, καθώς ένα ταξιδάκι στην Άνδρο έγινε αφορμή για ρήξη στις σχέσεις τους. Βλέπετε, η παρουσιάστρια πήρε μαζί της τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους, Άγγελο και Λάουρα. Σαν να μην έφτανε αυτό, έδωσε και συνέντευξη για το διαζύγιο και ο πρώην έφριξε ακόμα περισσότερο με όσα διάβασε!

Το τριήμερο της 25ης Μαρτίου η Ελένη πήρε τον Ματέο της και τα παιδιά για μια απόδραση στο νησί των Κυκλάδων. Από το πλατό της εκπομπής, η ίδια αποκάλυψε όλο χάρη πως ο γιός της έκανε το πρώτο του μπάνιο για φέτος και, μάλιστα, έπεσε στη θάλασσα με το εσώρουχο!

«Ο Γιάννης Λάτσιος πρέπει να ενοχλήθηκε που ο γιός του ταξίδεψε με τον σύντροφο της γυναίκας του. Δεν το εξομολογήθηκε σε κανέναν, αλλά από εκείνη την ημέρα οι σχέσεις τους μπήκαν ξανά στον πάγο», λέει πηγή από το περιβάλλον της παρουσιάστριας στο περιοδικό «Ok!».

Το περιβάλλον το πήρε χαμπάρι το ατόπημα, η ίδια κατάλαβε τι έκανε; Δεν λέμε... να γνωρίσουν τα παιδιά τον νέο σύντροφο, αλλά να ξέρει και ο έρμος ο πατέρας τις συμβαίνει ε;

Ενδεικτικό της ρήξης μεταξύ Γιάννη και Ελένης είναι το ότι το περασμένο Σάββατο ο πρώην σύζυγος δεν παρέλαβε τα παιδιά από την ίδια, αλλά από έναν αλλοδαπό που εργάζεται στο σπίτι των Μελισσίων!

Η απογοήτευση του διευθυντή - κριτή έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν διάβασε την συνέντευξη της πρώην συζύγου του σε μηνιαίο περιοδικό για το διαζύγιό τους! Σύμφωνα με άτομο που τον γνωρίζει, «ακούστηκαν πράγματα από την ίδια που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα».

«Ένιωσε μεγάλη απογοήτευση γιατί εκείνος μέχρι σήμερα δεν έχει μιλήσει ποτέ ανοιχτά για τους αληθινούς λόγους που ευθύνονται για το άδοξο τέλος του γάμου τους», προσθέτει η ίδια πηγή. Ε, ας δώσει κι αυτός μια συνέντευξη για το διαζύγιο βρε παιδάκι μου, να μάθουμε κι εμείς τι συμβαίνει!

Πάντως, το αυτάκι της Ελένης δεν ιδρώνει... Για ψώνια την είδαμε και πάλι να ποζάρει στα περιοδικά! Άσε που στην εκπομπή της μόνο καλά λόγια έχει να πει για τον Γιάννη Λάτσιο, ενώ έκανε παρατήρηση on air στη συνεργάτιδά της Έλενα Αρσένη μετά από σχόλιό της για εκείνον. «Τον ήξερες κι από χθες τον Λάτσιο και τα λές αυτά;», της είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top