Αφήνει τα κορτ για ριάλιτι υπέρβαρων η Kournikova!

Θα γυμνάζει τους παίκτες ελέω των οικονομικών της...

Αφήνει τα κορτ για ριάλιτι υπέρβαρων η Kournikova!

Λίγο οι οικονομικές δυσκολίες, λίγο η δημοσιότητα... δεν ήθελε και πολύ η Anna Kournikova για να πει το «ναι» στην πρόταση να πάρει μέρος σε ριάλιτι με υπέρβαρους! Τι θα κάνει η «καυτή» 29χρονη τενίστρια; Θα... γυμνάζει τους συμμετέχοντες που θέλουν να αδυνατίσουν!

Η πιο πολυφωτογραφημένη αθλήτρια στον κόσμο θα πάρει μέρος στο «Biggest Loser», ένα ριάλιτι αποκλειστικά και μόνο για υπέρβαρους που θα βγει οσονούπω -για 11η σεζόν παρακαλώ- στο αμερικανικό κανάλι NBC.

Για τις ανάγκες του νέου της ρόλου, η Annaθα αφήσει την βίλα της στο Μαϊάμι και θα μετακομίσει στο Λος Άντζελες, όπου θα γυμνάζει τους παίκτες. Τυχερή ήταν η τενίστρια, καθώς η θέση άδειασε μετά την αποχώρηση της Jillia nMichael, η οποία αποφάσισε να υιοθετήσει παιδί και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Η 29χρονη Ρωσίδα θεωρήθηκε από την παραγωγή ως η πιο κατάλληλη λύση, δεδομένης και της δημοφιλίας της. Ε, τα σωματικά της χαρίσματα τα έχουν εκτιμήσει προ πολλού στο NBC και δεν είναι οι μόνοι στον κόσμο...

Οι παίκτες να δούμε πώς θα συγκεντρωθούν στην γυμναστική για να χάσουν κιλά και να πάρουν τα λεφτά, όταν θα έχουν την σέξι τενίστρια να κάνει επικύψεις και λοιπές ασκήσεις με τις μικροσκοπικές φούστες του αθλήματος...

Δείτε την αισθησιακή φωτογράφηση της Kournikova σε γνωστό ανδρικό περιοδικό

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top