«Μάγεψε» τους πάντες η Ελεονώρα Μελέτη-πήρε τέσσερα 10άρια!

Ποιος έφυγε από το Dancing;

«Μάγεψε» τους πάντες η Ελεονώρα Μελέτη-πήρε τέσσερα 10άρια!

Πρώτη ανάρτηση: 23/05/2011 00:45


«Μάγεψε» τους πάντες με το αργεντίνικο τάνγκο της με τον Ηλία Λαδά η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία συγκέντρωσε το πρώτο 40άρι του Dancing with the Stars, παίρνοντας 10άρι και από τα τέσσερα μέλη της κριτικής επιτροπής!

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η Ελεονώρα, που γνωρίζει πολύ καλά το πώς λειτουργεί το σόου χορού του Ant1, (ότι δηλαδή το αποτέλεσμα για το ζευγάρι που αποχωρεί αποτελεί συνδυασμό βαθμολογίας και επιλογής κοινού) δήλωσε: «Ευχαριστούμε πολύ. Αλλά ξέρουμε ότι τα 10άρια της επιτροπής δεν είναι ικανά να κρατήσουν κανέναν μέσα στο παιχνίδι. Χρειάζεται στήριξη του κόσμου. Γι'αυτό ψηφίστε μας και εσείς!»

Η Ελεονώρα ήταν η πρώτη και η μόνη που πήρε την συγκεκριμένη βαθμολογία, μετά από εκπληκτική εμφάνιση. Μάλιστα, τα μέλη της κριτικής επιτροπής αστειεύθηκαν μαζί της, λέγοντας ότι η βαθμολογία της συμπίπτει με τον πυρετό που είχε πριν από λίγες ημέρες, καθώς όπως είναι γνωστό, η παρουσιάστρια ταλαιπωρήθηκε από βρογχίτιδα και πολύ υψηλό πυρετό που έφθασε μια ανάσα από το... 40.

Το ένατο live του Dancing with the Stars είχε – και πάλι – τους συνήθεις ύποπτους πρωταγωνιστές. Ζέτα και Γιάννη Λάτσιο. Με αφορμή την εμφάνιση της Αγγελικής Ηλιάδη, ο διευθυντής προγράμματος δήλωσε εντυπωσιασμένος από την... «παραίτηση του κεφαλιού» της τραγουδίστριας, ενώ αίσθηση προκάλεσε ο διάλογός του με την παρουσιάστρια σε ό,τι είχε να κάνει με την ιστορία του τανγκό. Ιδού ο διάλογος που έγινε ανάμεσα στους δύο:

Λάτσιος: «Είναι γνωστό ότι έλκει την καταγωγή του από κακόφημους Οίκους του Μπουένος Αϊρες».

Ζέτα: «Και χόρευαν ποιοι δηλαδή; Οι ιερόδουλες;»

Λάτσιος: «Τι είναι αυτό;»

Ζέτα: «Οι ιερόδουλες δεν ξέρετε τι είναι; Αλήθεια το λέτε;»

Λάτσιος: «Δεν το χόρευαν μόνον οι ιερόδουλες, το χόρευαν και τα λαϊκά στρώματα».

Ζέτα: «Θα συμφωνήσω με τον κο Λάτσιο γιατί οι αστυνομικοί εκεί έκαναν τα στραβά μάτια και οι ιερόδουλες έκαναν την δουλ��τσα τους και δεν υπήρχε καμία επίπτωση…»

Όταν τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής παρενέβησαν για να… λήξει ο διάλογος και η υπερ-ανάλυση, η Ζέτα είπε με νόημα «τί να κάνω, έχω να αντιμετωπίσω τον κο Λάτσιο…που είναι πάντα τόσο μορφωμένος...»

«Έχετε να δείτε πολλά από τον κο Λάτσιο», είπε με νόημα γεμάτο υπονοούμενα στο τέλος η Ζέτα που πραγματικά δεν τον άφησε σε χλωρό κλαρί… Οχι πως εκείνος δεν απαντούσε, αλλά τέλος πάντων. Θα έχει ενδιαφέρον πάντως να μάθουμε τί εννοούσε η Ζέτα όταν μιλούσε για τις... ιερόδουλες στον κο Λάτσιο και μάλιστα με αυτό το... ύφος.

Από το παιχνίδι αποχώρησε η Ναταλία Δραγούμη η οποία δήλωσε ότι και μόνο το ότι έφτασε μέχρι αυτό το σημείο, χάρηκε πολύ. Δείτε τις σημαντικότερες στιγμές του σόου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top