«Βγάζω λεφτά αλλά δεν τα σκορπάω-τα μοιράζω στους φτωχούς»

Τί αποκάλυψε για την Angelina Jolie o Brad Pitt;

«Βγάζω λεφτά αλλά δεν τα σκορπάω-τα μοιράζω στους φτωχούς»

Όπως όλοι οι συμμετέχοντες στο Φεστιβάλ των Καννών, έτσι και ο Brad Pitt, περιμένει με ανυπομονησία το αποτέλεσμα του διαγωνιστικού κομματιού, καθώς συμμετέχει, με την ταινία «το δέντρο της ζωής» του Τέρενς Μάλικ.

47 ετών σήμερα και με πολυτάραχη ζωή, που γίνεται πρωτοσέλιδο κάθε εβδομάδα, ο διάσημος πρωταγωνιστής που ζει με την Αντζελίνα Ζολί και τα έξι τους παιδιά, δηλώνει ένας... συνηθισμένος άνθρωπος. «Eίμαι συνηθισμένος γιατί είμαι κι εγώ ένας πατέρας. Όχι όμως αυταρχικός. Είμαι συνηθισμένος γιατί ξοδεύω άφθονο χρόνο με τα παιδιά μου. Γιατί θα κάνω ό, τι περνάει από το χέρι μου να διεκδικήσουν την ελευθερία στις επιλογές τους. Γιατί είμαι περήφανος πατέρας. Γιατί είμαι οικογενειάρχης. Γιατί μαζί με την Αντζελίνα και τα παιδιά φτιάχνουμε το πρωινό μας. Με άλλα λόγια είμαι κοινός θνητός. Πού διαφέρω από τους άλλους; Στο ότι ταξιδεύω συχνά. Αυτό όμως συνεισφέρει στην διάπλαση των παιδιών. Εξοικειώνονται με όλες τις κουλτούρες, όλους τους λαούς και έτσι αντιμετωπίζουν δημοκρατικά όλα τα «χρώματα» της Γης. Διαφέρω επίσης από τους άλλους, γιατί μερικές φορές η ιδιωτική μου ζωή καταλήγει στα ταμπλόϊντ και τα κουτσομπολιά. Εισβολή την οποία καθόλου δεν την επιδιώκω».

Ο Pitt δεν αρνείται ότι βγάζει χρήματα. Απλά τα αξιοποιεί σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες. «Ζω συμφιλιωμένος με τις αντιφάσεις μου. Τα λεφτά μου όμως δεν τα σκορπάω για την πολυτέλεια και για μια εξοργιστική καλοπέραση. Τα μοιράζω στους φτωχούς και τους ανήμπορους. Η ανθρώπινη δυστυχία με έχει στοιχειώσει. Εκατομμύρια ανθρώπινα ερείπια. Όχι μόνο στον Τρίτο κόσμο, ακόμα και στην Αμερική. Επρεπε να ήσουν μαζί μου μετά το πέρασμα του τυφώνα Κατρίνα. Εμείς με την απόλυτη τεχνολογία. Εκείνοι να πνίγονται από τα νερά, την μιζέρια, χωρίς μια φέτα ψωμί. Απροστάτευτοι. Αναλώσιμοι. Σχεδόν νεκροί. Δεν έχει νόημα. Είναι τρελό. Να έχεις τόσα λεφτά και δίπλα σου εκατομμύρια να υποφέρουν για ένα πιάτο φασόλια. Φταίει η μοίρα τους; Φταίνε που γεννήθηκαν φτωχοί; Φταίμε εμείς οι Δυτι��οί; Γι’αυτό πιστεύω ότι κάθε φιλάνθρωπος είναι τυχερός. Εχει τραβήξει τον πρώτο λαχνό».

Όλα τα κορίτσια εξακολουθούν να τον βλέπουν σαν 20άρη. «Είμαι σαραντάρης. Φοράω γυαλιά για να βλέπω σωστά. Μου αρέσει όμως που μεγαλώνω. Που δεν έχω τίποτα να αποδείξω. Μου αρέσει να πιστεύω ότι ακόμα δεν έχω γευτεί την μεγαλύτερη, την πιο συναρπαστική εμπειρία της ζωής μου». (Πηγή: ΤΑ ΝEΑ)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top