Η Μαίρη Λίντα κάνει έκκληση για βοήθεια στο Γηροκομείο Αθηνών

«Φοβάμαι πάρα πολύ γι’ αυτή τη νέα ασθένεια!»

«Μόνο ο Χιώτης μου λείπει» είχε πει η Μαίρη Λίντα σε συνέντευξή της στην Έλενα Κατρίτση

Λίγες ημέρες μετά την έκκληση που απηύθυνε η διοίκηση του Γηροκομείου Αθηνών για είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται οι ηλικιωμένοι, το αυτό έκανε και η Μαίρη Λίντα.

Σπάνια νυχτερινή έξοδος για τη Μαίρη Λίντα - Μετά τα προβλήματα υγείας!

Η θρυλική τραγουδίστρια μοιράστηκε τις δικές της ανησυχίες για τη δύσκολη περίοδο που βιώνει η χώρα μας με τον κορωνοϊό, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα, ζητώντας από τον κόσμο να βοηθήσει το ίδρυμα.

«Θα ήθελα ο κόσμος να βοηθήσει το ίδρυμα. Υπάρχουν άνθρωποι εδώ που έχουν ανάγκες και θα ήθελαν μια βοήθεια. Αυτό ας το κοιτάξει ο κόσμος. Δεν ζητάει το ίδρυμα κάτι παραπάνω από τα καθημερινά που χρειάζονται οι φιλοξενούμενοι εδώ. Μακαρόνια, αντισηπτικά μαντιλάκια, μάσκες και διάφορα άλλα είδη που έχουμε ανάγκη. Προσωπικά, ως Μαίρη Λίντα, δεν ζητάω απολύτως τίποτα για μένα. Δόξα τω Θεώ είμαι γερή και δυνατή. Έχω την κόρη μου και μου φέρνει τα πάντα. Με φροντίζει καθημερινά.

Εδώ, στο ίδρυμα, έχω φίλους γιατρούς και ανθρώπους δικούς μου. Δεν το βλέπω ως γηροκομείο, αλλά σαν το σπίτι μου. Είναι εξαίρετοι όλοι οι άνθρωποι που μας φροντίζουν. Περνάω υπέροχα και θέλω να το πιστέψετε αυτό. Δυστυχώς, στην Ελλάδα έχει παρεξηγηθεί η φιλοξενία σε γηροκομείο. Λένε “πήγε στο γηροκομείο η Λίντα”! Μα γιατί να μην έρθω εδώ; Είναι υπέροχο το περιβάλλον και τους ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον τους. Είναι τόσο δοτικό το προσωπικό εδώ που με συγκινούν καθημερινά με την περιποίησή τους. Ζω σαν στο σπίτι μου.

Πανταζής: Η Λίντα με τσάκισε λέγοντάς µου στο γηροκομείο...

Φοβάμαι πάρα πολύ γι’ αυτή τη νέα ασθένεια, όπως όλος ο πλανήτης. Όμως λέω “εμένα δεν πρόκειται να με βρει ο κορωνοϊός. Είμαι κοντή” και γελάω μόνη μου. Ίσως να είναι και μια δοκιμασία από τον Θεό όλο αυτό που βιώνουμε. Έχουμε χάσει την πίστη μας και τον τρόπο που πρέπει να συμπεριφερόμαστε στη φύση, στους συνανθρώπους μας και σε όλα όσα μας έδωσε ο Πανάγαθος», είπε η Μαίρη Λίντα.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top