Ζέτα Θεοδωροπούλου από Ιταλία: «Βιώνουμε πόλεμο χωρίς όπλα»

Συγκλονίζουν τα όσα περιγράφει η σύζυγος του Παναγιώτη Ταχτσίδη

Τρώει κινέζικο και σούσι με την οικογένειά της 

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου, η οποία τον τελευταίο χρόνο λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή συζύγου της, Παναγιώτη Ταχτσίδη, μένει στην Ιταλία μαζί του και με τα τρία τους παιδιά, θέλησε να περιγράψει στους followers της στο Instagram πώς βιώνουν την πανδημία του κορωνοϊού εκεί, σε μία χωρά που έχει «χτυπηθεί» πολύ από τον ιό.

Κορωνοϊός: H Ιταλία μετρά 727 νεκρούς σε 24 ώρες και 13.155 συνολικά

«Γενικά είμαι ένας άνθρωπος που διαβάζει, ενημερώνεται και ασχολείται με την επικαιρότητα και τα δρώμενα. Είμαι βαθύτατα στενοχωρημένη γιατί η Ελλάδα μας η ξακουστή πατρίδα μου αυτή τη στιγμή πλήττεται από δύο μέτωπα… αυτά του ιού και του μεταναστευτικού προσφυγικού. Παράλληλα, τυχαίνει να βρίσκομαι στην Ιταλία, στο επίκεντρο του μεγαλύτερου πλήγματος από τον ιό, όπου οι δυσοίωνες καταστάσεις εδώ μοιάζουν με επιστημονική φαντασία, πρωτόγνωρες για τη δικιά μας γενιά και των γονιών μας, αλλά και για τη νέα γενιά, όλο αυτό που βιώνουμε είναι στενάχωρο και λυπηρό…Η Ιταλία είναι πρώτη σε αριθμό νεκρών και κρουσμάτων και πλέον τα πτώματα όπως μας λένε φίλοι και συγγενείς των θυμάτων δεν τα θάβουν, αλλά τα καίνε.

Προσωπικά θεωρώ ότι βιώνουμε πόλεμο, χωρίς όπλα, ένα βιολογικό πόλεμο με απώτερο σκοπό τα συμφέροντα κάποιων με αντίκτυπο ανθρώπινες ζωές. Είναι άσχημο να βιώνεις όλα αυτά και συνάμα να ανησυχείς και για την χώρα σου, τις καταστάσεις όπως εξελίσσονται και την αγωνία για όλους τους συγγενείς και φίλους μας εκεί. Το μόνο που μας μένει πια είναι να μην χάνουμε την πίστη μας, να προσευχόμαστε για ένα καλύτερο αύριο, να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις ήρεμα και με ατομική ευθύνη, να μένουμε ψύχραιμοι και να κάνουμε υπομονή. Εδώ απλά συμπονούμε τη γείτονα χώρα Ιταλία, που δεν πρόλαβαν τα χειρότερα και κάνουμε εξίσου υπομονή! Να προσεύχεστε και να δοξολογείτε. Υπάρχουν άστεγοι στους δρόμους που δεν μπορούν καν να προστατευτούν και ένα σωρό άλλοι που έχουν παλικάρια στα σύνορα, πατεράδες και όλοι αυτοί οι ήρωες(στρατός, γιατροί, νοσοκόμοι, αστυνομία) που δίνουμε καθημερινά τον δικό τους αγώνα!», έγραψε χαρακτηριστικά σε ένα Instastory της η Ζέτα Θεοδωροπούλου.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top