Η Gisele εμφανίστηκε με ρούχο της Victoria! Πώς αντέδρασε η Beck;

Ούτε η πρώτη της πελάτισσα να ήταν...

Η Gisele εμφανίστηκε με ρούχο της Victoria! Πώς αντέδρασε η Beck;

Με ένα σούπερ στενό μαύρο φόρεμα, που έφθανε μέχρι το γόνατο, δια χειρός Victoria Begkham, εμφανίστηκε η Gisele, τραβώντας για μια ακόμη φορά όλα τα βλέμματα επάνω της.

Η Gisele απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι μια γυναίκα μπορεί να κάνει καταπληκτική δημόσια έξοδο, με ένα απλό μαύρο ρούχο, αρκεί να το συνδυάσει με τα κατάλληλα αξεσουάρ και να δείξει ότι φοράει εκείνη το ρούχο και όχι το ρούχο εκείνη. Σομόν γόβες ��αι κολιέ ασορτί με τα άκρως διακριτικά σκουλαρίκια της, ήταν το τελικό σύνολο, το οποίο η Gisele υποστήριξε όσο λίγα μοντέλα στον κόσμο.

Ήταν να μην το δει η Victoria ότι η Gisele έβαλε ρούχο της. «Οργίασε» στο twitter της! Άρχισε τα μηνύματα και δεν έλεγε να σταματήσει. Τέτοια χαρά πια; Ούτε η πρώτη της πελάτισσα να ήταν η Gisele… «Γεια σας, κουνελάκια της μόδας. Τι όμορφη που είναι η Gisele μέσα στο Victoria Beckham… Το όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα!», έγραψε στο twitter της, ενώ κάθε λίγο και λιγάκι ρωτούσε μέσω μηνυμάτων φίλους και γνωστούς εάν τους άρεσε το ρούχο.

Το όνειρό της ήταν να βάλει κάποια διάσημη, οποιαδήποτε, ένα από τα ρούχα της ή να το βάλει συγκεκριμένα το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου; Η Gisele επέλεξε το συγκεκριμένο ρούχο για την τελετή απονομής τιμητικού βραβείου που της δόθηκε για την προσφορά της στο περιβάλλον. Η εκδήλωση έγινε στο πανεπιστήμιο Harvard και κατά κοινή ομολογία, το ρούχο της ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να επιλέξει για την συγκεκριμένη περίσταση. Η Victoria όμως του έπρηξε όλους με τα όσα έλεγε συνεχώς για το ρούχο. Μα τέτοια χαρά;

Παρ’όλα αυτά, η σύζυγος του David Beckham δηλώνει πως το μυαλό της είναι στο baby shower που διοργανώνει σε λίγδες ημέρες η Eva Longoria με τον κομμωτή της Victoria, Ken Paves. Ολες οι εγκυμονούσες φίλες της θα μαζευτούν σε έναν χώρο και για ανταλλάξουν απόψεις και δωράκια για νεογέννητα. Παναγία μου…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top