Η Εριέττα από τα «Μυστικά» ετοιμάζεται για μαμά!

«Θέλουμε πολλά παιδιά με τον Ιταλό σύντροφό μου»

Η Εριέττα από τα «Μυστικά» ετοιμάζεται για μαμά!

Μπορεί η Εριέττα από τα «Μυστικά της Εδέμ» να είναι απίστευτη –θα μου συγχωρέσετε την έκφραση- σκύλα, αλλά στην πραγματικότητα καμία σχέση!


Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η Μάντυ Λάμπου ήταν άκρως αποκαλυπτική στο «Πρωινό mou» τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα προσωπικά της.


«Ο σύντροφός μου είναι Ιταλός», είπε, ενώ αποκάλυψε ότι τον γνώρισε σε μια εκδρομή που είχε πάει στην γείτονα χώρα με την φίλη της, Κλέλια Ρένεση. «Στην αρχή πηγαινοερχόμουν εγώ στην Ιταλία, μετά ή��θε για λίγο στην Ελλάδα, ξαναέφυγε και πλέον μένει εδώ μαζί μου».


(Μάλιστα, αποκάλυψε ότι σε εκείνο το ταξίδι της είχε συναντήσει τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά στο tour bus, αλλά δεν είχαν μιλήσει)!


Η σχέση της με τον Αντρέα μετράει μόλις δύο χρόνια, αλλά τόσο αυτή, όσο και ο σύντροφός της είναι έτοιμοι να γίνουν γονείς!


«Το βιολογικό μου ρολόι έχει χτυπήσει από καιρό», είπε. «Θέλω να κάνω πολλά παιδιά», πρόσθεσε, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι ο γάμος δεν είναι που την εκφράζει. «Αν αποφασίσεις να ζήσεις με τον άλλον και να κάνεις οικογένεια αυτομάτως είναι γάμος», λέει.


Όσον αφορά τα επαγγελματικά της είπε ότι παλαιότερα ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, ήταν άριστη μαθήτρια και… ντρεπόταν να πει στους γονείς της ότι θέλει να γίνει ηθοποιός! Τελικά πήρε την μεγάλη απόφαση να σπουδάσει υποκριτική και από τότε που έκανε πράξη το όνειρο της, είναι πιο ήρεμη.


Τι δεν ξέραμε για την Μάντυ Λάμπρου;


-Ήταν παρουσιάστρια εκπομπής στο ΜAD


-Έχει κάνει μαθήματα φωνητικής και έχει εργαστεί σαν τραγουδίστρια


-Έχει ανοίξει ιταλικό εστιατόριο με τον σύντροφό της και… σηκώνει τα τηλέφωνα για παραγγελίες


-Δεν της αρέσει να δίνει συνεντεύξεις.


Δείτε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top