Nτάφλα-Λούβαρης: εξωτικός γάμος στο Μπαλί!

Με φόντο καλοκαίρι και… ηλιοβασίλεμα

Nτάφλα-Λούβαρης: εξωτικός γάμος στο Μπαλί!
Έναν παραμυθένιο γάμο με φόντο το καλοκαίρι και το ηλιοβασίλεμα, έκαναν η Χρυσάνθη Ντάφλα και ο εκλεκτός της καρδιάς της Αλέξης Λούβαρης.

Το ζευγάρι έπειτα από τρία χρόνια σχέσης, αποφάσισε να ενώσει τις ζωές του με τα ιερά δεσμά του γάμου, σε ένα εξωτικό τοπίο στο Μπαλί, στις 16 Απριλίου.

Δίπλα τους, ήταν μόνο 25 άτομα, αγαπημένοι συγγενείς και φίλοι, που συνόδεψαν το ζευγάρι στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του.
Εντυπωσιακή μέσα στην απλότητα της, η νύφη επέλεξε ένα girly και κλασικό νυφικό της Vera Wang, το οποίο έδενε με μια λιλά κορδέλα στη μέση, τονίζοντας τον αδύνατο σωματότυπο της. Στα πόδια αντί για γόβες, φορούσε μεταξωτές σαγιονάρες του ίδιου οίκου. Τα μαλλιά της ήταν επιμελώς ατημέλητα και απλά χτενισμένα, ενώ το βάψιμο ήταν λιτό, απέριττο και όχι έντονο.

Το μυστήριο ξεκίνησε λίγο μετά τις τέσσερις, σε ένα απίστευτης ομορφιάς σκηνικό, στην περιοχή Cangu στο Μπαλί, στη Villa Infinity. Κατά τη διάρκεια της τελετής, τηρήθηκαν όλα τα μπαλινέζικα έθιμα, ενώ μετά το μυστήριο, ακολούθησε δεξίωση στην οποία τα όμορφο μοντέλο άλλαξε φόρεμα και έβαλε ένα μίνι, της σχεδιάστριας Jenny Packham.

Το ζευγάρι μάλιστα, χόρεψε υπό τους ήχους του «Forever and ever», του Ντέμη Ρούσσου, ενώ έκοψε και την τριώροφη γαμήλια τούρτα, με γεύση σοκολάτα και λευκό γλάσο.

Πηγή: ΟΚ, Hello
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top