Ελένη Μενεγάκη: «βλέπω τα μπράτσα σου και φοβάμαι. Δέρνεις;»

Σκιάχτηκε μεν, αλλά του έκλεισε νέο ραντεβού σε 15 μέρες!

Ελένη Μενεγάκη: «βλέπω τα μπράτσα σου και φοβάμαι. Δέρνεις;»

Κρύος ιδρώτας την έλουσε την Ελένη Μενεγάκη μόλις αντίκρισε τον personal trainer που της έφεραν σήμερα στον «Καφέ»: αγριεύτηκε με το παλικάρι με το καλογυμνασμένο κορμί η παρουσιάστρια, που «κόλλησε» με τα φουσκωμένα μπράτσα του! Μέχρι και να μην της σφίξει το χέρι του ζήτησε, ενώ απέφυγε να γυμναστεί μαζί του, αν και του ζήτησε να ξαναπάει στην εκπομπή!

«Γλύκανε λίγο διότι βλέπω τα φουσκωτά σου μπράτσα και δεν θέλω να πλησιάσω, φοβάμαι... Δέρνεις; Εγώ για personal trailer σε έφερα», είπε η Ελένη προτού καν πλησιάσει τον γυμναστή, πριν καλά καλά τον δούμε στο πλάνο μας! Τι κι αν το παλικάρι της απάντησε ότι personal trainerείναι; «Ναι, αλλά δεν σε είχα δει από κοντά», τον αποστόμωσε η οικοδέσποινα του «Καφέ».

Τόση ήταν η... φοβία της για τα μπράτσα του Μιχάλη, που του ζήτησε on air να μην της σφίξει το χέρι με δύναμη! Από το άγχος του, ο γυμναστής κόντεψε να βγει από το πλατό και η Ελένη τον... συνέφερε: «έλα πιο κοντά μου, απομακρύνεσαι! Αντί να πηγαίνω εγώ προς τα πίσω, πας εσύ! Με φοβάσαι;», του είπε και τον τράβηξε στο κέντρο του σκηνικού.

Να δοκιμάσει τις ασκήσεις που συνδυάζουν γυμναστική και πολεμικές τέχνες για τέλειο κορμί, ούτε καν το σκέφτηκε η Ελένη! Να του ξεφύγει κανένα μπράτσο του trainer να έχουμε τρεχάματα; Α πα πα... Την Έλενα Αρσένη βρήκε, την Έλενα Αρσένη του έδωσε να γυμνάσει και εκείνη απομακρύνθηκε από το «πεδίο βολής»!

Για να λέμε του στραβού το δίκιο, πάντως, την... ξεπάτωσε την πανελίστρια ο γυμναστής! Λαχάνιαζε, ξεφύσαγε, χοροπηδούσε και έδινε μπουνιές και κλωτσιές στον αέρα η Αρσένη, λες και ήταν ο Ράμπο στο θηλυκό και το ξανθό του...

«Μπήκες με ρυθμό τρελό! Λες και είχατε κάνει ήδη τρία μαθήματα μαζί», παρατήρησε η παρουσιάστρια, όταν είδε την πανελίστριά της μούσκεμα στον ιδρώτα.

Κάπου εκεί βέβαια παίνεψε ξανά το παλικάρι: «χαίρεσαι να τον βλέπεις! Μπορεί να κλωτσάς, αλλά λες “τι κλωτσάω... Τέτοια τύχη που;”», είπε απευθυνόμενη στην πανελίστριά της, ενώ δεν παρέλειψε να καλέσει ξανά στον «Καφέ» τον personal trainer, σε 15 μέρες και... με παρέα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top