William σε Catherine: «φίλα με ξανά! Σ΄αγαπώ»

Το παρασκήνιο των δύο φιλιών στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ

William σε Catherine: «φίλα με ξανά! Σ΄αγαπώ»

Για χάρη του έρωτα «ξεχάστηκε» το πρωτόκολλο την ώρα που William και Catherine ήταν στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ. Αποτέλεσμα; Αντί για ένα πριγκιπικό φιλί είχαμε... δύο, ενώ οι ειδικοί στη γλώσσα του σώματος εξηγούν πως η σωματική επικοινωνία των νιόπαντρων δείχνει πως θα έχουν μια ευτυχισμένη και μακροχρόνια σχέση!

«Ας δώσουμε ακόμα ένα φιλί! Σ’ αγαπώ», ήταν τα λόγια του William στην καλή του, την ώρα που ήταν στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ και το πλήθος τους επευφημούσε!

Μάλιστα, o κόσμος φώναζε «φιλί, φιλί» κι ας είχε «πέσει» το πρώτο, ενώ αυτήκοοι μάρτυρες λένε πως και ο πρίγκιπας Harry παρότρυνε τους κουμπάρους του να φιληθούν ξανά, λέγοντας «έλα, ακόμα ένα...»!

Πριν φιληθούν στο μπαλκόνι, William και Catherine σχολίασαν τον καιρό που στάθηκε σύμμαχός τους παρά τις προβλέψεις για βροχή.

Στο μεταξύ, εντελώς αντίθετο από το φιλί του Καρόλου και της Νταϊάνα ήταν εκείνο του William και της Catherine. Όπως δήλωσε ο ερμηνευτής της γλώσσας του σώματος, Peter Collett, στην εφημερίδα «Daily Mail», τα φιλιά και η σωματική επικοινωνία των νεονύμφων δείχνουν πως η σχέση τους θα έχει διάρκεια και ευτυχισμένες στιγμές.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι χειρονομίες, τα βλέμματα και ο τρόπος που επικοινωνούν και συνεννοούνται- σωματικά οι νεόνυμφοι, είναι εντελώς αντίθετα από εκείνα των γονιών του William.

Δείτε τα δύο πριγκιπικά φιλιά στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top