Κοκκίνου - Χρηστίδου: Ο λόγος που δε μιλάνε πια οι δύο πρώην φίλες

Τι συνέβη και τα «έσπασαν» μεταξύ τους

Σαν «βόμβα» έσκασε στη showbiz το τέλος στη δεκαετή φιλία της Έλλης Κοκκίνου και της Σίσσυς Χρηστίδου, μιας και οι δυο τους ήταν πολύ αγαπημένες. 

Οι δυο τους εδώ και καιρό δε λένε ούτε… «καλημέρα», ενώ με ένα unfollow στο Instagram «δήλωσαν» σιωπηλά ότι πλέον δεν κάνουν παρέα. 

Χρηστίδου-Κοκκίνου: Το τέλος μιας φιλίας - Το unfollow τα «λέει» όλα!

Το συνέβη όμως και τα «έσπασαν» η παρουσιάστρια και η τραγουδίστρια;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Secret» των Παραπολιτικών, πληροφορίες από άτομα που βρίσκονται κοντά στις δύο γυναίκες αναφέρουν πως συνέβη κάτι πολύ σοβαρό ανάμεσά τους.

Κάτι που ήταν πολύ προσωπικό και αφορούσε στη μεταξύ τους σχέση και επικοινωνία. Όμως, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, το μαχαίρι ήταν απότομο και δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούν. Μάλιστα, και ο Θοδωρής Μαραντίνης έκανε unfollow την Έλλη Κοκκίνου, θέλοντας να δείξει πως στηρίζει την Σίσσυ Χρηστίδου.

Κοκκίνου: Μετά το unfollow στη Χρηστίδου σειρά είχε ο Μαραντίνης...

Από την άλλη, σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο Παύλος Σταματόπουλος, που είναι κουμπάρος και με τις δύο. Ο δημοσιογράφος και η τραγουδίστρια γνωρίζονται πολλά χρόνια. Η πρώτη τους επαφή έγινε πριν η Έλλη γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό. Όσο για την παρουσιάστρια, γνωρίστηκαν καθώς έμεναν σε διπλανά σπίτια. Η θέση του είναι δύσκολη. 

Ο Παύλος Σταματόπουλος με την Έλλη Κοκκίνου και τη Σίσσυ Χρηστίδου  Φωτογραφία: NDP

Ωστόσο, η Έλλη Κοκκίνου σταμάτησε να τον ακολουθεί στο Instagram, δημιουργώντας μεγάλα ερωτήματα για το αν τελείωσε και αυτή η σχέση.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top