Νέαρχος: «Στο Voice ένας παίρνει το έπαθλο, αλλά δεν είναι ένας ο νικητής»

Η σχέση του με το «Τατουάζ» και τα επαγγελματικά του βήματα

Ο Νέαρχος είναι ένα από τα ταλέντα που μας συστήθηκαν μέσω του «The Voice». Και μπορεί να μην πήρε τη νίκη, ωστόσο, κατάφερε να ξεχωρίσει και να κερδίσει τις εντυπώσεις με το ντεμπούτο του, το τραγούδι «Θα Τ’ Αντέξω». Το star.gr τον… «ανέκρινε» κι εκείνος άνοιξε την καρδιά του, μιλώντας μας για τη δουλειά του, τα όνειρά του και άγνωστες πτυχές του εαυτού του!

Ο τραγουδιστής Νέαρχος

Αν και το «The Voice» ήταν για εκείνον, όπως λέει, μία υπέροχη εμπειρία από την οποία αποκόμισε μόνο καλά, επισημαίνει αυτό που έχουμε δει να συμβαίνει τα τελευταία χρόνια: οι νικητές των talent shows σπάνια κάνουν καριέρα μετά τα παιχνίδια. «Το παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι – δεν μπορεί να σου προσφέρει, ούτε καριέρα, ούτε και να διασφαλίσει το μέλλον σου. Αν και μόνο ένας μπορεί να πάρει το έπαθλο, αυτό δε σημαίνει πως μόνο ένας είναι ο “νικητής”», λέει χαρακτηριστικά.

Πόσο δύσκολο ήταν, όμως, να ενταχθεί στη δισκογραφία και, μάλιστα, να υπογράψει με την κορυφαία ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία, την Panik Records; «Αρχικά είμαι χαρούμενος που μπορώ και κάνω αυτό που αγαπώ! Το γεγονός ότι βρίσκομαι στη μεγαλύτερη δισκογραφική της Ελλάδας μου δίνει το κίνητρο και την ώθηση να δουλεύω σκληρά, με υπομονή και επιμονή, μέχρι να καταφέρω αυτό που πιστεύω πως γεννήθηκα να κάνω. Ο δρόμος είναι μεγάλος και, με μικρά και σταθερά βήματα, θα τον περπατήσω! Είμαι πολύ τυχερός που έχω δίπλα μου συνεργάτες και φίλους που πιστεύουν σε μένα και επενδύουν χρόνο και κόπο για να υλοποιηθεί το δικό μου όνειρο.  Από εκεί και πέρα,  θα δούμε τι μας επιφυλάσσει αυτό το ταξίδι. Όσο αφορά το αν ήταν εύκολο να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, να είσαι σίγουρη πως δεν ήταν, ούτε και θα ήθελα να ήταν! Όλες οι εμπειρίες που έχω ζήσει, καλές ή κακές, με έχουν φέρει σε αυτό το σημείο και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος!», λέει και, καταλήγει γελώντας: «έχω τη στήριξη και τη βοήθεια της οικογένειας και των φίλων μου και αυτό δεν θα το άλλαζα ούτε για 5 πλατινένιους δίσκους! Για… 6, θα το συζητούσα!».

Ο τραγουδιστής Νεάρχος

Μιλώντας για το δισκογραφικό του ντεμπούτο, ο ταλαντούχος τραγουδιστής και τραγουδοποιός αναφέρει πως «είμαι πολύ χαρούμενος για την πρώτη μου δισκογραφική δουλειά. Νιώθω ευγνώμων για όλους όσοι συνέβαλαν στη δημιουργία αυτού του τραγουδιού και τους ευχαριστώ που βοήθησαν στο να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Το “Θα Τ’ Αντέξω” είναι ένα φρέσκο νεανικό κομμάτι και, ταυτόχρονα, μια πρώτη “γεύση” για το μουσικό ταξίδι που έχει ξεκινήσει».

Στο music video πρωταγωνιστεί μία από τις πιο όμορφες ηθοποιούς της σειράς «Το Τατουάζ», η Ιφιγένεια Πιερίδου. «Η Ιφιγένεια είναι εξαιρετική σε αυτό που κάνει! Χαίρομαι που είχα την τύχη να δουλέψουμε μαζί για τα γυρίσματα του video clip», αναφέρει ο Νέαρχος και ξεκαθαρίζει πως η συνύπαρξή τους ήταν μόνο επαγγελματική.

 

Αν και παραδέχεται πως θα ενέδιδε στο φλερτ μιας θαυμάστριας, τονίζει πως έχει επικεντρωθεί στα επαγγελματικά: «καλώς ή κακώς, έχω επιλέξει να είμαι αφοσιωμένος στη δουλειά μου κι αυτό ίσως μου στερεί άλλα πράγματα. Είναι, όμως, επιλογή μου!». Όσο για την ιδανική γυναίκα για εκείνον; «Πάντα είχα αδυναμία στις έξυπνες και τολμηρές. Αν και παλιά μου αρέσαν οι γυναίκες με πολλή τρέλα, πλέον, γνωρίζω πως μια σχέση μεταξύ δυο “τρελών” δεν έχει αίσιο τέλος!».

Το 2015 ο Νέαρχος διεκδίκησε το κυπριακό χρίσμα για τη Eurovision και δεν κρύβει την επιθυμία του να πάρει μέρος στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό. «Η Eurovision είναι ένα φαντασμαγορικό μουσικό συναπάντημα που προωθεί την ενότητα των λαών. Θα ήταν τιμή μου να εκπροσωπήσω την Κύπρο ή την Ελλάδα στο διαγωνισμό και, σίγουρα, αυτός είναι ένας από τους μελλοντικούς μου στόχους! Πάντως, πιστεύω ότι δεν θα δοκίμαζα ξανά να συμμετάσχω μέσα από μία διαδικασία όπως έγινε στην Κύπρο το 2015…».

Πέρα από τα φώτα της δημοσιότητας, ο νεαρός καλλιτέχνης περιγράφει τον εαυτό του ως ανήσυχο πνεύμα. «Θα έλεγα πως είμαι πολύ ήσυχος… όταν κοιμάμαι! Αλλά δεν κοιμάμαι και πολύ! Κατά τη διάρκεια της μέρας, η διάθεσή μου μοιάζει με τον πίνακα του Χρηματιστηρίου, έχει διακυμάνσεις. Γενικά, προσπαθώ να μην επηρεάζομαι εύκολα και να μένω προσηλωμένος στο πλάνο μου. Θέλω να πιστεύω πως είμαι προσιτός και ανοιχτόμυαλος. Ίσως είμαι λίγο περισσότερο ευαίσθητος απ’ όσο θα έπρεπε, αλλά πλέον έχω μάθει να το ελέγχω αυτό. Γενικά, είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να δίνει αγάπη και να βοηθά χωρίς αντάλλαγμα!», είναι τα λόγια με τα οποία περιγράφει τον εαυτό του.

Οι μουσικές του επιρροές είναι ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, τους οποίους άκουγε μεγαλώνοντας, ενώ οι καλλιτέχνες με τους οποίους θα ήθελε να συνεργαστεί είναι πολλοί. Έχοντας κάνει δυναμικό ξεκίνημα, ετοιμάζει ήδη τα επόμενα βήματά του: «σύντομα θα κυκλοφορήσει το δεύτερο single μου και, παράλληλα, μαζί με συνεργάτες μου ετοιμάζουμε κομμάτια και για άλλους τραγουδιστές. Για παράδειγμα, εντός του Ιουνίου θα βγάλει το πρώτο του τραγούδι ο Ερμογένης Σκιτίνης, το οποίο υπογράφω εγώ στη μουσική και τους στίχους. Επίσης, το καλοκαίρι θα κάνω διάφορα live στην Κύπρο».

 

Της Μίτση Σκέντζου (mskentzou@star.gr)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top