Παλαιολόγου: Παραδέχεται για πρώτη φορά τη σχέση της με γνωστό σκηνοθέτη

Βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπό του

Τον τελευταίο καιρό ακουγόταν πολύ έντονα στον καλλιτεχνικό χώρο ότι Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι ξανά ερωτευμένη έχοντας βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του σκηνοθέτη και καλού της φίλου, Σωτήρη Χατζάκη. Η ίδια ωστόσο, δεν είχε επιβεβαιώσει τίποτα ως τώρα.

Η γνωστή ηθοποιός, που προτιμά να κρατά τα προσωπικά της για τον εαυτό της, αυτή τη φορά έκανε μια εξαίρεση και παραδέχτηκε ανοιχτά τη σχέση της με τον Σωτήρη Χατζάκη σε συνέντευξη που έδωσε στη Realnews.

Ο Σωτήρης Χατζάκης με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στο Θέατρο Βεάκη

Μα, τι «βόμβα» ήταν αυτή που έπεσε μέσα στον Μάιο! Δεν μπορώ να μην ξεκινήσω από την είδηση της νέας σου σχέσης…

«Μπορείς να ξεκινήσεις με το στοίχημα μου να παρουσιάσω σε μορφή μονολόγου το «Τρίτο Στεφάνι», αγαπημένε μου! Αλλά τέτοιος άνθρωπος είσαι! ΟΚ, είμαι σε μία καινούργια σχέση που με γεμίζει χαρά και ευτυχία. Ξέρεις καλά πως το ζητούμενό μου είναι να απασχολώ τον Τύπο με τη δουλειά μου και όχι με την προσωπική μου ζωή, αλλά τι να κάνω που πέφτει φως σε αυτή… Δεν ανήκω σε αυτούς που παίζουν κρυφτό. Δεν μπορώ να κλειστώ, ας πούμε, σε ένα σπίτι και να μην απολαύσω μια μουσική παράσταση, όπως αυτή που παρακολούθησα με τον Σωτήρη (σ.σ. Χατζάκη) για να χαρούμε την Αλέκα Κανελλίδου με τον Γιώργο Χατζηνάσιο ή μια δουλειά φίλων. Δεν μου άρεσε ποτέ το κρυφτό».

Εκεί, λοιπόν, ένα δικό μας «λαγωνικό» σας απαθανάτισε αγκαλιά και έσκασε η «βόμβα». Δεν έπαθες κανέναν πανικό…

«Δεν παθαίνω πανικούς με αυτά! Ήταν ένα ήσυχο βράδυ, χωρίς φωτογράφους, και ήμασταν κι εμείς λίγο πιο αφημένοι. Μετά ήρθαν τα «κλικ» και μάθατε πως είμαι μαζί με τον Σωτήρη. Ε, δεν κάναμε και κανένα έγκλημα (σ.σ. γελάει)! Μόνοι μας ήμασταν και οι δύο – εγώ εδώ κι καιρό- κι εκείνος μόλις είχε βγει από μια σχέση – και ανακαλύψαμε μετά από χρόνια που συνεργαζόμασταν πως υπήρξε κάτι παραπάνω μεταξύ μας. Έκτοτε είμαστε μαζί. Φτάνει ως εδώ;»

Συγκατοικείτε, όχι απλώς είσαστε μαζί;

«Το «είμαστε μαζί» χωράει στο «συγκατοικούμε»! Για την ώρα περνάμε αρκετά βράδια μαζί. Ο Σωτήρης είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος του θεάτρου μας και ένα υπέροχο πλάσμα, γοητευτικό, πανέξυπνο».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top