Ο Κωνσταντίνος Γαλανός μιλά για το χωρισμό του με τη Φουρέιρα!

Τι λέει για την ίδια αλλά και την προσωπική του ζωή

Ο Κωνσταντίνος Γαλανός μιλά για το χωρισμό του με τη Φουρέιρα!
Για τον χωρισμό του με την Ελένη Φουρέιρα μίλησε ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Γαλανός μιλώντας με για την πρώην με πολύ κολακευτικά λόγια.

«Με την Ελένη χωρίσαμε φιλικά. Έχει πολύ καιρό… Ήταν μια καλή στιγμή και τέλειωσε απλά» δηλώνει ο νεαρός τραγουδιστής χωρίς… πολλές-πολλές λεπτομέρειες!

«Νομίζω έχουν περάσει 7 μήνες... Θα σε γελάσω… Νομίζω κάπου τόσο» συμπληρώνει μιλώντας στο Star και βάζει τα γέλια. Βρε Κωνσταντίνε, ντροπή! Με τη Φουρέιρα χώρισες, ξεχνάς πότε έγινε;

Κι αν δε θυμάται πότε χώρισε, τουλάχιστον θυμάται την ίδια τη Φουρέιρα για την οποία μιλά με κολακευτικά λόγια: «Μ’ αρέσει σαν καλλιτέχνης η Ελένη, βασικά. Πιστεύω ότι αυτή την περίοδο θα ήθελαν πολλοί να συνεργαστούν μαζί της» εξομολογείται ο Κωνσταντίνος Γαλάνος τονίζοντας ότι στο προηγούμενο σχήμα η πρώην του είχε έρθει στο μαγαζί για να τον ακούσει.

Όσο για τη… γυναίκα που έχει προτεραιότητα αυτή τη στιγμή στη ζωή του; Δεν είναι άλλη από την… καριέρα του, στην οποία δείχνει να έχει αφοσιωθεί αφού αυτή την περίοδο είναι μόνος του!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top