Στην Ελλάδα ΚΑΙ η Sarah Jessica Parker!

Διακοπές σε Κέρκυρα και Ιόνιο με την οικογένεια της

Στην Ελλάδα ΚΑΙ η Sarah Jessica Parker!
Πόλος έλξης διασήμων απ΄όλο τον κόσμο έχει γίνει η Ελλάδα. Μετά την Shakira και τον Pique, την Catherine Jeta Jones με τον Michael Douglas, αλλά και πολλούς άλλους celebrities, τη χώρα μας επισκέφτηκε ΚΑΙ η Sarah Jessica Parker!

Η “Carrie Bradshaw” του “Sex& the City”, επέλεξε το Ιόνιο για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Μαζί με τον σύζυγο της και τα τρία τους παιδιά, ξεκίνησαν την καλοκαιρινή τους εξόρμηση από το Νησί των Φαιάκων την Κέρκυρα, απολαμβάνοντας τα γαλαζοπράσινα νερά και την φυσική ομορφιά του Ιονίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η Sarah Jessica Parker επέλεξε ήσυχες παραλίες ώστε να αγκυροβολήσει το σκάφος της, ενώ κυκλοφορούσε στο νησί ντυμένη πολύ απλά, με αθλητικό style και αμακιγιάριστη.

Όπως μας «μαρτύρησαν» όσοι την είδαν από κοντά, η 46χρονη ηθοποιός μπήκε σε super market του νησιού και ψώνισε ποτά, κρασιά, βότκα, αλλά και πολλά λαχανικά και φρούτα.
Πάντως δεν είναι τυχαία η επιλογή αυτή της ηθοποιού. Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της την επιθυμία της να αγοράσει ένα σπίτι στην Ελλάδα.

Μεγάλη της λατρεία η ελληνική κουζίνα και γενικότερα ο,τι έχει να κάνει σχέση με Ελλάδα!

Η διάσημη ηθοποιός, για όσο μείνει στην Ελλάδα, σκοπεύει να εξερευνήσει όλα τα νησιά του Ιονίου και τις ελληνικές ομορφιές. Στην Κέρκυρα, θα επιστρέψει την Παρασκευή.

Δείτε στο video παλιότερη συνέντ��υξη της ηθοποιού στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, όπου μιλά για την λατρεία που έχει στην Ελλάδα!...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top