«Ναυάγιο» στο deal Ζέτας-Μιχάλη για το σκάφος του Φασούλα

Γιατί δεν προχώρησε η αγοραπωλησία;

«Ναυάγιο» στο deal Ζέτας-Μιχάλη για το σκάφος του Φασούλα

Λίγοι είναι εκείνοι που γνώριζαν ότι εδώ και καιρό υπήρχε πωλητήριο σε σκάφος του πρώην Δημάρχου Πειραιά Παναγιώτη Φασούλα, για το οποίο μάλιστα είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια.

Το λαμπερό ζευγάρι ενδιαφέρθηκε από την αρχή για την αγορά του σκάφους, αλλά η αγοραπωλησία ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή, εξαιτίας της παλαιότητας και των τεχνικών προβλημάτων που είχε το σκάφος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, το ζευγάρι εκδήλωσε την επιθυμία να αγοράσει το σκάφος του Κου Φασούλα, το οποίο αγοράστηκε πριν από 15 περίπου χρόνια, από την περίοδο μάλιστα που ο ίδιος ήταν ακόμη εργένης. Τα τελευταία χρόνια, ο κος Φασούλας χρησιμοποιούσε σπάνια το συγκεκριμένο σκάφος, το οποίο έχει σχήμα σφήνας, λευκή και μπλε απόχρωση, μήκος 19 μέτρα, τρεις καμπίνες, σαλόνι και μπάνιο. Όμως, όπως φαίνεται κάτι «στράβωσε» την τελευταία στιγμή, καθώς το σκάφος δεν ικανοποίησε το ζευγάρι και δη την παρουσιάστρια, η οποία το βρήκε παλιό και διαφώνησε στην αγορά του.

«Της φάνηκε παλιό και μάλλον τεχνικοί ήταν οι λόγοι που δεν προχώρησε η αγοροπωλησία του σκάφους», ήταν τα λόγια ανθρώπου από το στενό περιβάλλον του Παναγιώτη Φασούλα, ο οποίος μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star σκόπευε να ζητήσει και 2000 ευρώ από τον τραγουδιστή, καθώς αυτό ήταν το ποσόν που διέθεσε για να βαφτούν τα ύφαλα του σκάφους, προκειμένου αυτό να παρουσιαστεί περιποιημένο στο ζευγάρι.

Στην συνάντηση που έγινε ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν εμφανίστηκε για να δει από κοντά το σκάφος. Παρούσα ήταν η Ζέτα και άνθρωπος από το περιβάλλον του τραγουδιστή που αποφάσισαν τελικά να μην αγοράσουν το σκάφος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top