Η παρέα του Beverly Hills στο πλευρό του Dylan: Έπαθε εγκεφαλικό

Ο Luke Perry είναι σε κρίσιμη κατάσταση

Το πρώτο τρέιλερ απ’ τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» που επιστρέφει στις οθόνες μας 

Πέρασαν μαζί πολλά χρόνια, πρωταγωνιστώντας στη σειρά που τους καθιέρωσε. Και δε θα μπορούσαν να μην εκφράσουν την αγάπη και τη συμπαράστασή τους στις δύσκολες ώρες ο Luke Perry, o οποίος νοσηλεύεται ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο. 

Στο νοσοκομείο ο Luke Perry-Ο Dylan του Beverly Hills έπαθε βαρύ εγκεφαλικό

Έτσι, μέσω Instagram,  η Σάνον Ντόχερτι και ο Ίαν Ζιέρινγκ, συμπρωταγωνιστές του στο Beverly Hills 90210, τη σειρά που γνώρισε μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του ’90, αναφέρθηκαν στο πρόσωπό του. Η τηλεοπτική «Μπρέντα», κατά κόσμον Σάνον Ντόχερτι ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία από τα πρώτα χρόνια του Μπέβερλι Χιλς, τότε που οι δυο τους ενσάρκωναν το πιο καυτό ζευγάρι της σειράς. «Φίλε μου. Σε κρατώ σφιχτά και σου δίνω τη δύναμή μου. Το έχεις», έγραψε 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My friend. Holding you tight and giving you my strength. You got this.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ShannenDoherty (@theshando) στις

Κοινή τους φωτογραφία ανέβασε και ο Ίαν Ζιέρινγκ, που ενσάρκωνε τον Στιβ της γνωστής παρέας. «Δεν υπάρχουν λόγια για το πώς νιώθει η καρδιά μου με τα σοκαριστικά σημερινά νέα. Ας πούμε όλοι μια προσευχή για γρήγορη ανάρρωση», έγραψε στη λεζάντα.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No words can express what my heart feels hearing today's shocking news. Let us all say a prayer for his speedy recovery.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ian Ziering (@ianziering) στις

Ο 52χρονος ηθοποιός υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση από την Τετάρτη.

Ο εκπρόσωπός του, Άρνολντ Ρόμπινσον, επιβεβαίωσε πως ο Perry βρίσκεται στο νοσοκομείο και μάλιστα η είδηση συνέπεσε με την ανακοίνωση της FOX για το ξεκίνημα του νέου κύκλου γυρισμάτων του «Beverly Hills, 90210».

Στη καστ συμμετέχουν όλοι οι ηθοποιοί του πρώτου κύκλου: Jennie Garth, Ian Ziering, Jason Priestly, Brian Austin Green, Tori Spelling και Gabrielle Carteris.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, ο Perry δεν είχε υπογράψει για το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα.

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top