Η Beyonce με τα παιδιά της στα παρασκήνια

Για κορυφαίο περιοδικό μόδας φωτογραφήθηκε η ποπ σταρ

Oύτε στα παρασκήνια της φωτογράφισης της για την Vogue δεν εγκαταλείπει τα παιδιά της η Μπιγιονσέ. Για του λόγου το αληθές κυκλοφόρησε και βίντεο διάρκειας τεσσάρων λεπτών. 

Ενώ ετοιμάζεται, η κορυφαία αμερικανίδα τραγουδίστρια παίζει με την μεγαλύτερη Blue Ivy, αλλά και με τα δίδυμά μωρά της.

Στη συνέχεια γίνεται η γνωστή σαγηνευτική γυναίκα που όλοι γνωρίζουμε με τη βοήθεια πάντα των κορυφαίων του χώρου της μόδας.Ποζαρε με νάζι και σκέρτσο για το περιοδικό το οποίο την τίμησε χαρίζοντας της το εξώφυλλό του. 

Η ΣΑΡΛΙΖ ΘΙΡΟΝ ΓΟΗΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ "ΑΘΛΗΤΙΚΑ"

Μια βόλτα στο Λος Αντζελες έκανε με όσο πιο απλή εμφάνιση μπορούσε η Σαρλίζ Θίρον.Δεν πέρασε όμως απαρατήρητη από τους φωτογράφους. Την απαθανάτισαν με ένα απλό μαύρο σύνολο που άφηνε ακαλυπτα τα μακριά αδύνατα πόδιά της.

Η νοτιοαφρικανή ηθοποιός σε ηλικία 43 ετών πρόκειται μέχρι το 2019 να πρωταγωνιστήσει σε τέσσερις ταινίες.Μέχρι μαθήματα μποξ πήρε για το ρόλο της σε μια από αυτές...

ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΜΠΕΛΑ ΧΑΝΤΙΝΤ, ΣΕΡ ΚΑΙ ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ 

Εμμονή με την Σερ έχει η Μπέλα Χαντίντ.Σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε ότι πρότυπά της είναι η δημοφιλής τραγουδίστρια όπως και η ιταλίδα ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι.   

Ολοι θεωρούν την Σερ ως μια απίστευτη τραγουδίστρια και ηθοποιό και φυσικά είδωλο της μόδας...

Το μοντέλο δεν κρύβει όμως το θαυμασμό της και για την ιταλίδα ηθοποιό την οποία αποκαλεί μια από τις πιο όμορφες γυνάικες όλων των εποχών.

 

Δείτε περισσότερα στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top