Η Μαντόνα γίνεται 60 ετών και συνεχίζει να προκαλεί

Είναι «το νούμερο ένα» τα τελευταία 40 χρόνια.

Μαντόνα 60 ετών γενέθλια

Η Μαντόνα είναι ένα αμερικανικό ποπ είδωλο, μια επαναστάτρια που παραμένει μια από τις φιγούρες με την μεγαλύτερη επιρροή στην αμερικανική μουσική και τον πολιτισμό.

Είναι «το νούμερο ένα» τα τελευταία 40 χρόνια. Ανήμερα της Παναγίας, η Μαντόνα Λουίζα Βερόνικα Τσικόνε, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, γίνεται 60 ετών και το γιορτάζει με τούρτες και προκλητικές πόζες!

Μαντόνα:  Η ζωή, η καριέρα και τα απίστευτα ρεκόρ της..

Μουσικός, συνθέτρια, στιχουργός, χορεύτρια, ηθοποιός και επιχειρηματίας, η Μαντόνα θεωρείται «φαινόμενο». Έχει πουλήσει 315 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

Έχει κερδίσει 7 Γκράμι, 2 χρυσές σφαίρες και πάνω από είκοσι ρεκόρ Γκίνες. Θεωρείται η πιο εμπορική γυναίκα τραγουδίστρια του 20ού αιώνα.

Το 2013, η περιουσία της είχε ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Μεγάλωσε στο Μπέι Σίτι του Μίσιγκαν με τον πατέρα της. Όταν εκείνος παντρεύτηκε την οικονόμο του σπιτιού, η Μαντόνα επαναστατεί… 

Μετακομίζει στη Νέα Υόρκη με 35 δολάρια στην τσέπη. Εργάζεται ως σερβιτόρα και χορεύτρια, κάνει τα πάντα για να γίνει διάσημη

Η μια επιτυχία διαδέχεται την άλλη, τα μίντια γίνονται σκιά της. Εξελίσσεται σε fashion icon. Το σουτιέν με τους κώνους που της έφτιαξε ο Ζαν Πολ Γκοτιέ άφησε εποχή.

Φωτογραφίζεται γυμνή, ερωτοτροπεί με γυναίκες και μαύρους αγίους, συγκρούεται με την εκκλησία.  Παντρεύεται τον Σον Πεν και χωρίζουν επεισοδιακά. Κάνει τη Λούρδη με τον γυμναστή της Κάρλος Λεόν και τον Ρόκο με τον σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι. 

Όταν δεν κάθεται στον χρυσό θρόνο της, ταξιδεύει στο Μαλάουι χτίζει σχολεία και νοσοκομεία. Έχει υιοθετήσει τέσσερα παιδιά από εκεί.

 

Δείτε περισσότερα στο ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top