Η πρώτη φωτογράφηση της Kylie Jenner με τον καλό της

Η Kylie Jenner και ο Travis Scott ποζάρουν για το GQ

Εκείνη με μαγιό. Εκείνος με κοστούμι. Η Kylie Jenner και ο Travis Scott ποζάρουν για το GQ. Είναι η πρώτη κοινή τους φωτογράφιση. Η Κάιλι μάλιστα του κάνει τεστ: Πόσο καλά την ξέρει; Λίγο πριν είχαν τσακωθεί...

Αν και μόλις 20 ετών η  Kylie, χάρη στην αυτοκρατορία καλλυντικών που έχει στήσει, φιγουράρει 3η στη λίστα του Forbes με τους 100 πλουσιώτερους σελέμπριτι, μετά τον Τζορτζ Κλούνει και πριν τους U2, τον Μέσι και τον Ρονάλντο. 

"ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ" ΣΤΙΣ ΣΕΞΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΤΝΙ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ

Ξέρει ότι στις σέξι πόζες οφείλονται η φήμη και τα έσοδα της Kortney Kardashian.. όμως ο φίλος της Γιούνες Μπεντζιμά δεν χαίρεται καθόλου με αυτά και εξεράγη: Αυτό πρέπει να κάνεις για να πάρεις Likes? σχολίασε κάτω από δικό της ποστ με στρινγκ μπικίνι. Το σχόλιο κατέβηκε αργότερα... όμως για τον ίδιο λόγο έχουν χωρίσει στο παρελθόν. Όλα αυτά; μόλις επέστρεψαν από ρομαντικες διακοπές στην Ιταλία.

ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ ΧΤΙΖΟΥΝ ΚΟΡΜΙ 

Για να διατηρεί τα κάλη της η Kortney κάνει ότι και οι αδελφές της Kim και Klhoe: σκληρή γυμναστική. Ο φακός συνέλαβε και τις τρεις με περιβολή αθλητική μεν σέξι δε, μετά από προπόνηση στο Λος Αντζελες.

 

Δείτε περισσότερα στο ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top