Αγωγή σε βάρος του Johnny Depp από δύο πρώην σωματοφύλακές του

"Κάποτε χρειάστηκε να σκουπίσουμε την κοκαΐνη από το πρόσωπο του, μέσα σε κλαμπ"

Αντιμέτωπος ξανά με το νόμο ο Johnny Depp.  Άφηνε απλήρωτους τους  δύο πρώην σωματοφύλακές και τους έμπλεκε , όπως υποστηρίζουν,  με ναρκωτικά και όπλα.

Όπως στους ¨Πειρατές της Καραϊβικής όλοι κυνηγούν τον Jack Sparrow. Τον καίνε οι δύο άνθρωποι που για 5 χρόνια ήταν η σκιά του.

Oι Yioudgin Areola και Migueal Sanchez υποστηρίζουν ότι τους εξανάγκαζε να κάνουν baby sitting στα παιδιά του αλλά και στον ίδιο ,  κάθε φορά που χανόταν μέσα στο λαβύρινθο  των ναρκωτικών.

Στην αγωγή , περιγράφουν ότι «κάποτε χρειάστηκε να σκουπίσουν την κοκαΐνη από το πρόσωπο του, μέσα σε κλαμπ, προκειμένου να μη το δουν οι υπόλοιποι θαμώνες». Επίσης καταγγέλλουν ότι «καλούνταν διαρκώς να κάνουν τους οδηγούς ανάλογα με τα κέφια του ίδιου αλλά και της οικογένειάς του και να οδηγούν οχήματα που μετέφεραν παράνομες ουσίες ή ανήλικους».

Ο 54χρονος έχει εμπλακεί σε δικαστική διαμάχη και με τους πρώην μάνατζέρ του. Τους κατηγορεί ότι διαχειρίστηκαν  λάθος  τα 650 εκατομμύρια που έχει βγάλει από τις ταινίες του. Τα χρήματα του έχουν εξανεμιστεί και εκείνος έχει μείνει πανί με πανί.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top