Ο Τσιμιτσέλης μιλάει για την κόρη του: "Φοβάμαι ότι θα μου το πάρει η πρόνοια το παιδί"

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη κάθισε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός που εδώ και μερικούς μήνες έχει μπει στο κλαμπ των χωρισμένων μετά το διαζύγιό του από την Βάσω Λασκαράκη, μίλησε - μεταξύ άλλων για την κόρη τους, Εύα.

«Ξυπνάει κι έρχεται στο κρεβάτι μου ένα πρωί και μου λέει “μπαμπά” κοιτάω το ρολόι ήταν 7:30. Της λέω “άραξε αγάπη μου λίγο”, έρχεται δίπλα μου αγκαλιαζόμαστε, για να κοιμηθεί κι αυτή, μετά από 5’ έφυγε, πήγε στο σαλόνι, άνοιξε την τηλεόραση – ήταν και διακριτική, δεν ήθελε να με ενοχλήσει – δεν ξέρω τι έβλεπε… μια χαρά», είπε ο χωρισμένος πατέρας στη μεσημεριανή εκπομπή.

Στη συνέχεια, αποκάλυψαν πώς πέρασε τις ημέρες του Πάσχα με την 4,5 ετών κόρη του στο χωριό: «Κατέληξα με ένα καρότσι με τη Δωρίνα (η 1,5 ετών ανιψιά του) μέσα και την Εύα από πάνω να κάνω βόλτες». Κι ενώ η παρουσιάστρια είχε ξεκαρδιστεί, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι όσο περνάει ο καιρός μαθαίνει και όλα γίνονται καλύτερα, εκτός από το φαγητό. «Με τη μάνα της τρώει τα πάντα. Με εμένα τρώει μόνο λουκάνικα, πατάτες, πατατάκια, ποπ κορν (… ) Προσπαθώ να δω τι γίνεται, πώς κάνεις ένα παιδί να φάει όταν σου λέει “δεν το τρώω”. Προσπαθώ να βρω εναλλακτικές», είπε και πρόσθεσε με χιούμορ: «απλώς φοβάμαι ότι θα μου το πάρει η πρόνοια το παιδί αν το ταΐζω συνέχεια πατατάκια».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top