«Πλώρη» για δεύτερο παιδί βάζει η Σίσσυ Χρηστίδου!

Τι εξομολογείται τρία χρόνια μετά την γέννηση του γιού της;

«Πλώρη» για δεύτερο παιδί βάζει η Σίσσυ Χρηστίδου!

Την επιθυμία της να γίνει ξανά μητέρα εκφράζει η Σίσσυ Χρηστίδου, τρία περίπου χρόνια μετά την γέννηση του γιού της! Μάλιστα, η παρουσιάστρια φαίνεται να... ζήλεψε από την «κολλητή» της Δέσποινα Καμπούρη, που έγινε πρόσφατα μανούλα.

Όπως αναφέρει το περιοδικό «People», η 31χρονη παρουσιάστρια δεν κρύβει από το περιβάλλον της την επιθυμία να αποκτήσει δεύτερο παιδί με τον Θοδωρή Μαραντίνη. Άλλωστε και οι δύο θέλ��υν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους...

«Και ο Θοδωρής, από όταν έγιναν γονείς για πρώτη φορά, λέει ότι θέλει να κάνουν ακόμη μεγαλύτερη οικογένεια. Μάλιστα, και στις συνεντεύξεις του το έχει πει ξεκάθαρα ότι θέλουν κι άλλο παιδί. Μέχρι πρότινος, η Σίσσυ του απαντούσε με ένα χαμόγελο, λέγοντάς του πως θα ήθελε να περάσουν ακόμα λίγα χρόνια», λέει στο περιοδικό φίλη της παρουσιάστριας.

Αυτό το καλοκαίρι, όμως, κάτι άλλαξε! Έμεινε έγκυος και απέκτησε το πρώτο της παιδάκι η Δέσποινα Καμπούρη και μάλλον ζήλεψε η Σίσσυ... Τι της ήθελαν τις κοινές διακοπές στη Σκιάθο τα κορίτσια;

«Η εγκυμοσύνη της φίλης της Δέσποινας Καμπούρη και οι κοινές τους διακοπές ξύπνησαν ξανά την επιθυμία στη Σίσσυ. Η παρουσιάστρια φρόντιζε πολύ τη Δέσποινα, όταν βρίσκονταν στη Σκιάθο, της έδινε συμβουλές και δεν έκρυψε από την παρέα τους ότι θέλει πολύ να κάνει ένα δεύτερο παιδί. Αρκετές φορές η συζήτηση επικεντρωνόταν στο πότε θα μείνει έγκυος ξανά και εκείνη απαντούσε: "σύντομα! Όχι και αύριο, αλλά σύντομα. Θέλω δεύτερο παιδί, μόνο να μεγαλώσει λίγο ακόμη ο Φίλιππος Ραφαήλ"», αναφέρει στο περιοδικό η ίδια πηγή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top