Α. Ζώη: «Αν δεν είχα σχέση με το Σειταρίδη, θα ακολουθούσα άλλη διαδρομή»

«Η προσωπική μου ζωή είναι πολύπλοκη»

Α. Ζώη: «Αν δεν είχα σχέση με το Σειταρίδη, θα ακολουθούσα άλλη διαδρομή»

«Όσα κι αν μου κάνει κι αν μ’ έχει πικράνει εμένα δε με χάνει» τραγουδά η Αποστολία Ζώη, τους στίχους όμως του τραγουδιού δεν φαίνεται να τους τήρησε αφού έδειξε στο σύντροφό της Γιώργο Σειταρίδη την πόρτα της εξόδου.

Δυόμιση χρόνια βλέπετε είχε απομονωθεί το κορίτσι στο Πήλιο μακριά από όλους και από όλα.Μόνο τον ηθοποιό είχε συντροφιά!Μπούχτισε:«Αν δεν είχα τη συγκεκριμένη σχέση θα είχα ακολουθήσει μία άλλη διαδρομή, ίσως να έκανα ταξίδια, να έμενα σε ένα νησί» τονίζει η τραγουδίστρια.

Όπως λέει στο ένθετο «Radar», η σχέση της με το γνωστό ηθοποιό της άφησε ένα αίσθημα ελευθερίας να κάνει και να σκέφτεται αυτά που θέλει!Ήταν μία ωραία τροπή που πήρε η ζωή της και πέρασε πολύ όμορφα.Γιατί χώρισε δεν καταλάβαμε αλλά δεν πειράζει.

Μιλώντας για τον έρωτα η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως η προσωπική της ζωή είναι πολύπλοκη:«δεν ξέρω τη συνταγή του ανθρώπου που πραγματικά θέλει να είμαι μαζί του.Αυτό είναι ρευστό. Άλλωστε όπως δήλωσε στη συνέχεια τη μαγεία που έχει ο άλλος την αποκαλύπτεις εκείνη τη στιγμή» λέει με νόημα.

Τώρα εσείς τι καταλάβατε;Υπάρχει νέος έρωτας για την τραγουδίστρια ή το μυαλό της είναι στο Γιώργο Σειταρίδη;Ιδού η απορία!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top