O Σφακιανάκης τραγούδησε για την Χρυσή Αυγή και δήλωσε: Αν ζούσε ο Σολωμού, θα ήταν μαζί σας

Δείτε το βίντεο

Οι απόψεις που έχει εκφράσει πολλάκις σε τηλεοπτικές - και όχι μόνο - δηλώσεις του, δείχνουν ότι είναι σαφώς στο πλευρό της Χρυσής Αυγής.

Ο λόγος για τον Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής, φιλοξένησε στο κέντρο που εμφανίζεται εκδήλωση της Χρυσής Αυγής.

Οι υποστηρικτές της γέμισαν ασφυκτικά το νυχτερινό κέντρο και δεν παρέλειψαν να φωνάξουν και εθνικιστικά συνθήματα.

Την ώρα που εκείνος ερμήνευε επιτυχίες του, πίσω του, σε video wall έπαιζε η ελληνική σημαία, ενώ κατά τη διάρκεια του τραγουδιού «Ήταν τρελός» έπαιζαν βίντεο με τη δολοφονία του Κύπριου Σολωμού Σολωμού από τούρκους ελεύθερους σκοπευτές κατά τη διάρκεια της κηδείας του Τάσου Ισαάκ.

Μετά το τέλος του τραγουδιού, δήλωσε: «Αν ζούσε στις μέρες μας σίγουρα θα ήταν μαζί σας. Κάνετε αντίσταση. Κι εγώ υποστηρίζω τους αντιστασιακούς του σήμερα», είπε και τους Χρυσαυγίτες να φωνάζουν «Αίμα-Τιμή – Χρυσή Αυγή». Κάποιοι μάλιστα, χαιρέτησαν και ναζιστικά.

«Ωραία τα συνθήματα, εγώ δεν συμμετέχω γιατί το έχω μέσα μου, δεν χρειάζεται να το φωνάζω» συνέχισε ο τραγουδιστής κι ευχήθηκε στους οπαδούς της οργάνωσης: «Κουράγιο, αλλά χωρίς ακραία πράγματα, αφού είναι στημένο το κόλπο μην τους κάνετε και τη χάρη! Γλυκά».

Μια γυναίκα τότε από το κοινό φώναξε τότε «Γλυκά πονούσε το μαχαίρι…» παραπέμποντας ξεκάθαρα στη δολοφονία Φύσσα από το μέλος της Χρυσής Αυγής Γιώργο Ρουπακιά.

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top