KΑΙ η Τζένιφερ Λόρενς κατά του Τραμπ: «Προσεύχομαι να επιστρέψουν στον Λευκό Οίκο η λογική και η συμπόνια»

ΔΕΙΤΕ τι έγραψε στο facebook

KΑΙ η Τζένιφερ Λόρενς κατά του Τραμπ: «Προσεύχομαι να επι

Τη συμπαράστασή της στους μουσουλμάνους εξέφρασε η Τζένιφερ Λόρενς, επικρίνοντας το διάταγμα του Ντόναλντ Τραμπ για τους μετανάστες.

«Ραγίζει η καρδιά μου για τις αθώες ζωές των μουσουλμάνων προσφύγων που προσπαθούν να διαφύγουν από τον τρόμο και να βρουν ασφάλεια για τις οικογένειές τους», έγραψε η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός, στον λογαριασμό της στο Facebook.

«Εγώ και εκατομμύρια Αμερικανοί καταλαβαίνουμε ότι η θρησκεία ή η φυλή κάποιου δεν θα έπρεπε ποτέ να τον φέρει σε δύσκολη θέση. Θα έπρεπε να είναι καθήκον του καθενός να βοηθήσει και να προστατεύσει τον οποιοδήποτε, ανεξάρτητα από την εθνικότητά του. Προσεύχομαι η λογική και η συμπόνια να επιστρέψουν στον Λευκό Οίκο», ανέφερε ακόμη στην ανάρτησή της.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η Λόρενς τοποθετήθηκε στο Facebook κατά του νέου Αμερικανού προέδρου.

Πριν από λίγες ημέρες με ανάρτησή της εξέφρασε τη συμπαράστασή της στις ογκώδεις διαδηλώσεις γυναικών, την επομένη της ορκωμοσίας Τραμπ, τις οποίες η ίδια παρακολούθησε από μακριά καθώς βρισκόταν στη Βουδαπέστη.

«Μην δώσετε σε αυτή τη διοίκηση μία ευκαιρία να κάνει τα απαίσια πράγματα που θέλει να κάνει», είχε γράψει μεταξύ άλλων. «Πολεμήστε για την ισότητα, για να έχουν οι γυναίκες τον έλεγχο του σώματός τους», ανέφερε επίσης, καταλήγοντας και σε ένα σχόλιο επί προσωπικού για τον Αμερικανό πρόεδρο. «ΥΓ. Ντόναλντ Τραμπ είσαι κακός χορευτής», είχε γράψει, αναφερόμενη προφανώς στην εμφάνιση του προέδρου στις δεξιώσεις μετά από την ορκωμοσία του, στις οποίες χόρεψε με την σύζυγό του.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top