Επιστρέφει στην μουσική η Πάολα μετά το θάνατο του πατέρα της - Όλες οι λεπτομέρειες!

Η συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά και το τραγούδι που ετοιμάζει

Επιστρέφει στην μουσική η Πάολα μετά το θάνατο του πατέρα της - Όλες οι λεπτομέρειες!

​Με νέα σελίδα στα επαγγελματικά της ετοιμάζεται να επιστρέψει η Πάολα, μετά το θάνατο του πατέρα της και του καλού της φίλου Παντελή Παντελίδη, που στάθηκαν αφορμή για να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, τον Φεβρουάριο που μας πέρασε, η τραγουδίστρια κλήθηκε να αντιμετωπίσει ένα διπλό, άσχημο, παιχνίδι της μοίρας: στις αρχές του μήνα, ο πατέρας της έχασε την μάχη με τον καρκίνο και, λίγες ημέρες μετά, ο Παντελής Παντελίδης «έφυγε» στο μοιραίο τροχαίο.

Όλους αυτούς τους μήνες, η Πάολα έμεινε μακριά από τα φώτα, στη γενέτειρά της, για να πενθήσει και για να μαζέψει δυνάμεις, ενώ, πλέον, είναι έτομη να επιστρέψει. Έτσι, η τραγουδίστρια, όπως σας έχουμε ενημερώσει, θα εμφανίζεται στην πίστα του «Κέντρο Αθηνών» μαζί με τον Σάκη Ρουβά, αλλά και ετοιμάζει νέα τραγούδια.

---1292016-83719-.jpg

Τη Δευτέρα, η Πάολα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη δισκογραφική εταιρεία Panik Platinum. Το πρώτο της single θα λέγεται «Θυμός», θα κυκλοφορήσει το προσεχές διάστημα και θα έχει την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους στην μουσική και του Θάνου Παπανικολάου στους στίχους, όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος ο συνθέτης!

paola-theofanous-500.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top