Το κολιέ της Ιμάν για τον Ντέιβιντ Μπόουι – «Θα το φοράω μέχρι να πεθάνω»

Οι πρώτες δηλώσεις της χήρας του τραγουδιστή, οκτώ μήνες μετά το θάνατό του

Το κολιέ της Ιμάν για τον Ντέιβιντ Μπόουι – «Θα το φοράω μέχρι να πεθάνω»

​Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η χήρα του Ντέιβιντ Μπόουι, Ιμάν, οκτώ μήνες μετά το θάνατό του: εμφανίστηκε με ένα κολιέ με το όνομά του, το οποίο, όπως αποκάλυψε, φοράει από τότε που εκείνος «έφυγε» και δεν θα το βγάλει μέχρι να πεθάνει!

«Ήταν μία δύσκολη χρονιά, όμως κρατιέμαι καλά», ανέφερε το πρώην μοντέλο, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την απώλεια που την «σημάδεψε», προσθέτοντας ότι προσπαθεί να επανέλθει σταδιακά.

Tom+Ford+Arrivals+September+2016+New+York+FFAJtDwB9Cal.jpg

Μάλιστα, η Ιμάν εμφανίστηκ�� για πρώτη φορά σε κοσμικό event, στην επίδειξη του Tom Ford, το βράδυ της Πέμπτης, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, με το κολιέ στο λαιμό της να μην περνά απαρατήρητο.

Iman-and-David-Bowie.jpg

Το λιτό και διακριτικό κόσμημα είναι το όνομα του θρυλικού μουσικού -με τον οποίο το μοντέλο ήταν παντρεμένο επί 24 χρόνια, μέχρι που τους χώρισε ο θάνατος- περασμένο σε μία χρυσή αλυσίδα. «Θα φοράω αυτό μέχρι να πεθάνω! Το φοράω από τότε που πέθανε εκείνος…», είπε η Ιμάν, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο…

iman-inset1.jpg

Θυμίζουμε πως ο Ντέιβιντ Μπόουι πέθανε στις 10 Ιανουαρίου, σε ηλικία 69 ετών, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, η οποία δεν είχε γίνει γνωστή, δυο μέρες μετά τα γενέθλιά του και τρεις ημέρες μετά την κυκλοφορία του νέου του album, «Βlackstar».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top