Θεός ο Sakis! ΔΕΙΤΕ τον Ρουβά να τρολάρει… τον εαυτό του!

Η σπαρταριστή ανάρτηση στα social media

Θεός ο Sakis! ΔΕΙΤΕ τον Ρουβά να τρολάρει… τον εαυτό του!

​Την άριστη σχέση που έχει με τα social media, αλλά και το πηγαίο χιούμορ του, επιβεβαίωσε ο Σάκης Ρουβάς, κάνοντας μία ανάρτηση η οποία… τον τρολάρει!

Ο κορυφαίος σταρ, όντας πρώην πρωταθλητής κι επικεφαλής του προγράμματος «Ελλάδα Μπορείς», παρακολουθούσε με μεγάλο ενδιαφέρον τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες και, μάλιστα, σε κάθε επιτυχία ήταν ο πρώτος που έστελνε τα συγχαρητήρια του και τις ευχές του, δηλώνοντας περήφανος!

Λόγω της στάσης αυτής μία από τις μεγαλύτερες χιουμοριστικές σελίδες στο Ίντερνετ δημοσίευσε ένα tweet που έγραφε «ο Ρουβάς συγχαίρει με ποστ κάθε Έλληνα Ολυμπιονίκη. Εντάξει αυτό είναι, για να με προσέξει πρέπει απλώς να κερδίσω ένα ολυμπιακό μετάλλιο».

Ο Σάκης εντόπισε το σπαρταριστό tweet και… το αναδημοσίευσε σε όλα τα social media του, αποδεικνύοντας πόσο ακομπλεξάριστος είναι! Μετά την κίνησή του αυτή, τα likes ξεπέρασαν τις 12.000 με τα εκατοντάδες σχόλια από fans να είναι επαινετικά για τη στάση του τραγουδιστή. Μεταξύ άλλων, κάποιοι έγραψαν ότι μόνο αυτός θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο λόγω της ποιότητας και του χιούμορ του, ενώ πολλά σχόλια έλεγαν πως fans θα ξεκινήσουν προπονήσεις για να κερδίσουν μετάλλιο στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες ώστε να τραβήξουν την προσοχή του!

σακηςποστ.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top