Μη αναστρέψιμη η κατάσταση του Μπάρκουλη - «Έχει φτάσει στο τέρμα!»

Το νέο μήνυμα και το παράπονο της συζύγου του

Μη αναστρέψιμη η κατάσταση του Μπάρκουλη - «Έχει φτάσει στο τέρμα!»

​«Ο Ανδρέας Μπάρκουλης έχει φτάσει στα τέρμα… Είναι στα χέρια του Θεού», εξομολογείται η σύζυγος του 80χρονου ηθοποιού, ο οποίος παραμένει στο νοσοκομείο. Παράλληλα, δεν κρύβει το παράπονό της για κάποιες συμπεριφορές που την ενόχλησαν όσο ο αγαπητός ηθοποιός δίνει ακόμα μία «μάχη».

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Ανδρέας Μπάρκουλης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο στις 6 Αυγούστου, με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και καρδιακή ανεπάρκεια και νοσηλεύτηκε διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, από την οποία βγήκε σήμερα.

«Έχει φτάσει στο τέρμα… Παίρνει μικρές παρατάσεις από την απίστευτη φροντίδα του γιατρού του Γιάννη Ιωαννίδη και του νοσηλευτικού προσωπικού που καθημερινά δίνει μάχες. Βγήκε σήμερα από την Εντατική και μεταφέρθηκε σε θάλαμο. Τα προβλήματα του είναι ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΑ… Ελπίζουμε να κρατήσει μια σταθερότητα για αρκετό καιρό. Από εδώ και πέρα είναι στα χέρια του ΘΕΟΥ, εκείνος έχει την τελευταία λέξη… και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε! Λυπάμαι που δεν μπορώ και δεν έχω όρεξη και χρόνο να εξηγήσω περισσότερα», έγραψε, στο προφίλ της στο Facebook, η Μαίρη Μπάρκουλη.

Παράλληλα, η σύζυγος του ηθοποιού εξέφρασε τη δυσφορία της, καθώς, όπως αναφέρει στην ίδια ανάρτηση, «στις πιο δύσκολες στιγμές μας γίνονται τα πιο άρρωστα σχόλια… Τσακώνεστε για τον Αντρέα ενώ είστε σε απόσταση και δεν ξέρετε την πραγματικότητα».

mairhs.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σπαράζει καρδ��ές το μήνυμα της Μαίρης Μπάρκουλη για τον Ανδρέα της

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top