Τρύφωνας Σαμαράς: Τι αποκαλύπτει για το ξεκατίνιασμα με την Βάνα Μπάρμπα!

«Δεν μπορεί να με λέει ανθέλληνα. Κόντεψε να μου καταστρέψει την επίδειξη»

Τρύφωνας Σαμαράς: Τι αποκαλύπτει για το ξεκατίνιασμα με την Βάνα Μπάρμπα!

​Για το διαδικτυακό του ξεκατίνιασμα με την Βάνα Μπάρμπα, η οποία ακύρωσε την εμφάνισή της σε εκδήλωσή του στα Σκόπια, κάνοντάς τον να «εκραγεί», μίλησε, πρώτη φορά, ο Τρύφωνας Σαμαράς!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο κομμωτής και η ηθοποιός πιάστηκαν μαλλί με μαλλί με… αναρτήσεις στο Facebook, με την Βάνα να επισημαίνει πως δεν καταδέχεται να παραστεί σε εκδήλωση τα Σκόπια και είχε πει το «ναι» γιατί νόμιζε πως ήταν στη Σερβία (!) και τον Τρύφωνα να της ζητά τα δύο χιλιάδες που του χρωστά.

«Μιλήσαμε, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ άσχημο να τα λες αυτά σε κάποιον, τη στιγμή που είναι και φίλος σου», ανέφερε σε δημοσιογράφους ο κομμωτής και αποκάλυψε το διάλογο που είχε με την ηθοποιό, πριν τις επίμαχες αναρτήσεις: «”είδα ότι είναι στα Σκόπια και δεν είναι στη Σερβία”, μου είπε και είπα “σου έχουμε πει από την αρχή ότι είναι στα Σκόπια και το ήξερες”. Την άλλη μέρα από μόνη της βγάζει στο Facebook αυτό το κείμενο… Τα ‘χασα, δεν ήξερα τι να κάνω! Την πήρα τηλέφωνο, δεν απαντούσε. Δεν μπορεί να με λέει εμένα ανθέλληνα επειδή πήγα να κάνω κάποια δουλειά».

Και κατέληξε: «Η Βάνα αναγνώρισε το λάθος της. Το θέμα είναι ότι κόντεψε να μου καταστρέψει την επίδειξη!».

Δείτε στο βίντεο όσα δήλωσε ο Τρύφωνας Σαμαράς

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top