Παρουσιάστρια έπιασε τον άντρα της με πλαστική κούκλα- Απίστευτες αποκαλύψεις Χρονοπούλου

Tι είπε η ηθοποιός για τον άντρα που είχε δεσμό με την κατσίκα, Καστανούλα

Παρουσιάστρια έπιασε τον άντρα της με πλαστική κούκλα- Απίστευτες αποκαλύψεις Χρονοπούλου

​Μία ιδέα για το τι πρόκειται να διαβάσουμε στο βιβλίο της «Αν μιλούσε το… αι2ον», είπε να δώσει η Νένα Χρονοπούλου, που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη.

Όπως τόνισε η ηθοποιός δεν πρόκειται για μυθοπλασία αλλά για αληθινά πρόσωπα και καταστάσεις!

«Ήταν μία παρουσιάστρια που τώρα πλέον έχει αποσυρθεί, η οποία είχε δεσμό με έναν αγιαστούρα. Ο αγιαστούρας ήταν όπως το λέει το όνομα δεμένος με την εκκλησία, με το σταυρό του με τα εξαπτέρυγα, με τα τρισάγια και με το Άγιο-Όρος. Κάποια στιγμή λοιπόν αυτός είδε την γυναίκα του ως μητέρα των παιδιών του και όχι ερωτικά. Εντωμεταξύ εκείνη ήταν μία καλλονή. Εκείνη πίστευε πως ο άντρας της την κεράτωνε. Στο ψάξιμο για να βρει την ερωμένη, μεταμφιέστηκε και πήγε να τον παρακολουθήσει. Σου λέει για να μην βλέπω καμία να μπαίνει μέσα στο σπίτι, θα είναι κάποια από την πολυκατοικία. Ανεβαίνει λοιπόν πάνω στο διαμέρισμα και ακούει αυτόν να λέει “κούκλα μου, μωρό μου θεά μου, θα σε φάω" και μπαίνει και βλέπει μία κούκλα φουσκωτή, αυτές που έχουν το στόμα που χάσκει και εκείνος ήταν κατάφατσα με την κούκλα».

Παράλληλα, στο βιβλίο περιγράφει και το σοκ που αντιμετώπισε μία φίλη της, όταν συνειδητοποίησε πως ο σύντροφός της την απάτησε με μία κατσίκα την οποία και είχε ονομάσει «Καστανούλα».

«Είχα μία φίλη που κάθε φορά που έκανε σεξ με τον φίλο της το έκαναν στο στάβλο. Αυτός ήθελε όταν έκαναν σεξ να τον κοιτάει στα μάτια, όμως εκείνη δεν την βόλευε. Της έλεγε συνέχεια για τα γαλανά της μάτια, όμως εκείνη δεν είχε γαλανά μάτια, είχε μόνο η κατσίκα. Κάποια στιγμή της είπε να σηκωθεί στα δύο της πόδια και του λέει αυτή “μα δύο έχω”. Αυτός τελικά είχε δεσμό με μία κατσίκα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η τραγουδίστρια,ο ηθοποιός και η δημοσιογράφος: Οι ερωτικές ιστορίες στο βιβλίο της Χρονοπούλου

Η εξομολόγηση της Νένας Χρονοπούλου για τα πιο δύσκολα Χριστούγεννα της ζωής της

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top