BINTEO: Ξεγύμνωσε 17χρονη θαυμάστρια στη σκηνή η Μαντόνα - Στη φόρα το στήθος της!

«Γ@μωτο… Σεξουαλική παρενόχληση!» - Θα κινηθεί νομικά η νεαρή;

BINTEO: Ξεγύμνωσε 17χρονη θαυμάστρια στη σκηνή η Μαντόνα - Στη φόρα το στήθος της!

Άφωνη εις διπλούν έμεινε 17χρονη θαυμάστρια της Μαντόνα: η αγαπημένη της τραγουδίστρια την ανέβασε στη σκηνή, ωστόσο, την… ξεγύμνωσε μπροστά στο κοινό, αποκαλύπτοντας το στήθος της!

«Είναι το είδος κοριτσιού που θες να χαστουκίσεις στον κ@λο και να τραβήξεις…», είπε η «βασίλισσα της ποπ» κατά τη διάρκεια συναυλίας στην Αυστραλία και τράβηξε το κορσεδάκι που φορούσε η θαυμάστριά της.

Madonna.jpg

Το στήθος της κοπέλας βγήκε σε δημόσια θέα, κάνοντας το κοινό να βάλει τα γέλια, ενώ η Μαντόνα αντιμετώπισε το συμβάν με χιούμορ! «Γ@μωτο! Με συγχωρείς! Σεξουαλική παρενόχληση!», είπε η τραγουδίστρια στη 17χρονη και της έδωσε το ελεύθερο να… κάνει το ίδιο και σε εκείνη!

spl1246976_004 (1024x653).jpg

«Δεν χρειάζεται ούτε καν να σκεφτώ αν νιώθω ή όχι ταπεινωμένη. Γιατί οι άνθρωποι υποθέτουν ότι ταπεινώθηκα λόγω του σώματος, του στήθους και της θηλής μου;», δήλωσε, στην εφημερίδα «Courier Mail», η νεαρή.

spl1246976_001 (1024x923).jpg

Τονίζοντας ότι η «παγωμάρα» της δεν οφειλόταν στο ατυχές περιστατικό, αλλά στο ότι έβλεπε από κοντά το είδωλό της, η 17χρονη επεσήμανε πως δεν σκοπεύει να μηνύσει την Μαντόνα, όπως ανέφεραν κάποια δημοσιεύματα. «Γιατί να κάνω μήνυση; Για την καλύτερη στιγμή της ζωής μου;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

spl1246976_005 (1024x746).jpg

Δείτε στο βίντεο το περιστατικό!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top